RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dopingmistenkt ønsker mer penger

Foto: Tim De Waele (©TDWsport.com)
Franco Pellizotti venter med å signere ny kontrakt til han blir frikjent.

I forkant av Giro d’Italia ble Franco Pellizotti stemplet som juksemaker. Ifølge UCIs uavhengige eksperter hadde han mistenkelige blodverdier, og ble midlertidig suspendert.

Siden den gang har han blitt frikjent av italienske antidopingmyndigheter. UCI har ennå ikke avgjort om de skal anke saken til Idrettens voldgiftsdomstol (CAS).

- Jeg skal møte Franco på fredag, men vi kommer ikke til å ta noen avgjørelse om fremtiden hans ennå, forteller Pellizottis agent, Alex Carera, til cyclingnews.com.

- Vi har bestemt oss for å vente til situasjonen har fått en løsning, og at Franco forhåpentligvis blir renvasket. Hvis han blir frikjent kan han tjene mye mer, enn om han signerer en kontrakt nå.

Les også: Kjøper sitt eget lag

Stor interesse
Det skal ettersigende være stor interesse for den italienske krølltoppen. Movistar, Team Sky, Acqua & Sapone og Liquigas skal være blant interessentene.

Det er noe oppsiktsvekkende at Team Sky viser interesse, da laget har en klar antidopingprofil. Laget signerer aldri ryttere som har vært tatt for doping.

Team Movistar virker langt mer logisk. Etter Alejandro Valverdes utestengelse, og Luis Leon Sanchez’ overgang til Rabobank, står laget ribbet for en skikkelig sammenlagtrytter.

PS: Alex Carera er også Thor Hushovds agent.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere