Dopingtatt baseballstjerne beklager

Alex Rodriguez. FOTO: NTB Scanpix

Alex Rodriguez. FOTO: NTB Scanpix Foto: Winslow Townson (Ap)

En av sportens største stjerner er snart tilbake.

New York Yankees' Alex Rodriguez er på vei tilbake etter å ha vært suspendert i 162 kamper for brudd på dopingreglene. Han startet med å beklage overfor Yankees-ledelsen.

Beklagelsen ble gitt under et møte på Yankee Stadium hvor Rodriguez, også kalt A-Rod, og hans advokat møtte lagets eier, president og daglige leder.

- Alex tok initiativ til møtet og beklaget til klubben for hans handlinger de siste årene, skriver Yankees i en uttalelse.

- Det var en ærlig og oppriktig diskusjon om flere tema. For Yankees er det neste steget nå å starte vårtreningen, fortsetter de.

Rodriguez, som fyller 40 år i juli, har lukrative avtaler og er garantert flere hundre millioner fra Yankees i løpet av de neste tre årene. Disse avtalene forsøker nå klubben å finne en vei ut fra.

Blant annet finnes det bonusavtaler som ble inngått før Rodriguez i 2009 innrømmet å ha brukt steroider tidligere i karrieren. Det var ikke før i 2013 han ble dømt for å ha brutt dopingreglementet.

Med snart 40 år på baken, og en lang rekke skadeproblemer, blir det spennende å se hva «A-Rod» kan bidra med i sin 21. sesong for New York-laget. I løpet av de første 20 har det blitt hele 654 home runs. Kun fire spillere i historien står bokført med flere enn det. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.