Overgangsryktene om Haaland svirrer i Fotball-Europa. Tirsdag var Haalands agent Mino Raiola ute og sa han hadde vært i samtaler med Borussia Dortmund om nordmannens framtid.

For knappe to uker siden var samme mann på rundtur i Spania sammen med far Alfie Haaland og besøkte storklubbene Barcelona og Real Madrid.

På tirsdagens pressekonferanse tok Dortmund-trener Terzic det med knusende ro.

– Jeg merker ingenting til det, sa han og henviste til at Haaland har vært i godt humør etter at han kom tilbake fra landslagssamling.

Les også: Raiola etter Dortmund-møte: - Jeg er ikke nødvendigvis enig med dem

Onsdag er det returoppgjør mot Manchester City i mesterligaen. Haaland og co. tapte det første oppgjøret 1-2 i England.

I returkampen håper de tyske supporterne på scoringer fra den norske superspissen. I de siste seks kampene, to ligakamper, én mesterligakamp og tre landskamper, har det ikke blitt mål fra jærbuen.

Likevel har han bidratt med flere målgivende pasninger. Senest i helgen mot Stuttgart og mot City i mesterligaen sist uke.

– Haaland har vært en ekstremt viktig faktor for oss i de siste kampene selv om han ikke har scoret. Han løper alltid og binder opp spillere. Som et lag håper vi selvfølgelig han scorer igjen snart, sa Terzic.

Les også: Reagerer sterkt etter TV-bilder av Erling Haaland og linjemannen

Manchester City-stjerne Ilkay Gündogan uttalte seg også om Haaland på en pressekonferanse tirsdag.

Den tidligere Dortmund-spilleren hyller nordmannen.

- Han er et stort talent, en god spiller og et spennende talent. Han scorer mange mål. Han er fysisk sterk og rask. Han er bestemt og går i rommene som skade motstanderen. Tallene hans er enestående, sier han.

Manchester City leder 2-1 før returoppgjøret i Tyskland.

(©NTB)