Erling Braut Haaland er en av de heteste fotballspillerne på planeten for tiden, og kan være på vei bort fra sin nåværende klubb Borussia Dortmund.

Nå heller derimot administrerende direktør i klubben, Hans-Joachim Watzke, kaldt vann i årene på fotballfans som har et håp om at nordmannen kan ende opp i deres klubb allerede i januar.

- Nei, det er umulig at vi selger han i dette vinduet, forteller Watzke i et intervju med Der Spiegel.

Les også: Ibrahima Koné med klar beskjed til Sarpsborg 08 før Afrikamesterskapet: - De overdriver sine krav

- Blir vanskelig

Haaland har vist seg å være den viktigste spilleren for tyskerne etter sin ankomst til Bundesliga, men mye tyder på at ting kan skje fremover. Men det virker usannsynlig at det vil skje allerede denne måneden.

- Hvem gir fra seg en spiss i januar, hvis man ikke må? Borussia Dortmund er fortsatt representert i tre forskjellige turneringer, og vi ønsker å hevde oss der.

Les også: Voldtektssiktede Mendy løslatt på kausjon

- Selvfølgelig blir det vanskelig å beholde på sikt, men vi ønsker fortsatt å prøve.

Det snakkes mye om interessen fra blant annet Manchester City, Real Madrid og Barcelona, og den spanske avisen Marca skriver stadig vekk om maktkampen mellom de to sistnevnte klubbene.

Dortmund er allerede ute av Champions League, og ligger ni poeng bak erkerivalen Bayern München på tabellen i Bundesliga. Stormakten ser igjen ut til å seile fra i kampen om det gjeve trofeet.

- Det finnes ingen knapp som gjør at vi kan skru av denne Bayern-dominansen. Hva vil du at vi skal gjøre? Skal alle klubber bestemme at de starter med 15 minuspoeng? Det går ikke, spør Watzke seg.