RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dos Santos frem fra «glemselen»

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
22-åringen hadde en god kamp for Spurs i FA-cupen.

SPURS - CHELTENHAM 3-0:

Da Giovani Dos Santos ble hentet til Tottenham fra Barcelona i 2008 ble meksikaneren ansett som et stort talent. Mange kalte ham den nye «Ronaldinho».

Livet i London har imidlertid ikke vært så lett for den nå 22 år gamle angrepsspilleren og Dos Santos har slitt med å få fast plass på et meget habilt Tottenham-lag.

Se flere resultater fra FA-cupen her!

To mål før pause
Siden overgangen i 2008 har det blitt utlån til Ipswich, Galatasaray og Racing Santander. Denne sesongen har imidlertid Harry Redknapp valgt å beholde ham i London.

I lørdagens FA-cupkamp mot miniputten Cheltenham fikk meksikaneren en sjanse og den tok han godt vare på. Dos Santos scoret ett og var mye involvert for vertene.

I første omgang var angrepsspilleren sentral da Jermain Defoe sendte Tottenham i føringen. Russiske Roman Pavlutsjenko økte ledelsen til 2-0 etter flott pasningsspill.

Tottenham gikk sist til topps i den tradisjonsrike cupen tilbake i 1991, men lørdagens tredjerundekamp ble grei skuring for Redknapps disipler.

Satte punktum
Laget har også vært i knallform i Premier League denne sesongen og ligger som nummer tre etter halvspilt liga. Bare Manchester United og Manchester City ligger bedre an.

I andre omgang var det nettopp Giovani Dos Santos som satte punktum med sin scoring like før slutt. Han viste med denne opptredenen at Spurs har mange strenger å spille på.

For selv om det ikke har blitt så mange ligakamper på 22-åringen denne sesongen, er det fortsatt langt igjen og med slike prestasjoner som lørdagens, kan han fort få sjansen igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere