Gå til sidens hovedinnhold

Dos Santos frem fra «glemselen»

22-åringen hadde en god kamp for Spurs i FA-cupen.

SPURS - CHELTENHAM 3-0:

Da Giovani Dos Santos ble hentet til Tottenham fra Barcelona i 2008 ble meksikaneren ansett som et stort talent. Mange kalte ham den nye «Ronaldinho».

Livet i London har imidlertid ikke vært så lett for den nå 22 år gamle angrepsspilleren og Dos Santos har slitt med å få fast plass på et meget habilt Tottenham-lag.

Se flere resultater fra FA-cupen her!

To mål før pause
Siden overgangen i 2008 har det blitt utlån til Ipswich, Galatasaray og Racing Santander. Denne sesongen har imidlertid Harry Redknapp valgt å beholde ham i London.

I lørdagens FA-cupkamp mot miniputten Cheltenham fikk meksikaneren en sjanse og den tok han godt vare på. Dos Santos scoret ett og var mye involvert for vertene.

I første omgang var angrepsspilleren sentral da Jermain Defoe sendte Tottenham i føringen. Russiske Roman Pavlutsjenko økte ledelsen til 2-0 etter flott pasningsspill.

Tottenham gikk sist til topps i den tradisjonsrike cupen tilbake i 1991, men lørdagens tredjerundekamp ble grei skuring for Redknapps disipler.

Satte punktum
Laget har også vært i knallform i Premier League denne sesongen og ligger som nummer tre etter halvspilt liga. Bare Manchester United og Manchester City ligger bedre an.

I andre omgang var det nettopp Giovani Dos Santos som satte punktum med sin scoring like før slutt. Han viste med denne opptredenen at Spurs har mange strenger å spille på.

For selv om det ikke har blitt så mange ligakamper på 22-åringen denne sesongen, er det fortsatt langt igjen og med slike prestasjoner som lørdagens, kan han fort få sjansen igjen.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken