Gå til sidens hovedinnhold

Dos Santos’ siste scoring

På banen er det langt mellom scoringene, men på hjemmebane er det endelig blitt skikkelig heltreff for Freddy dos Santos.

VALLE (Nettavisen): I 2005 ble han kåret til Norges mest sexy mann, og også i de to siste årene har han også ligget høyt oppe på listene over de kjekkeste mennene i Norge. VIF-spilleren har smeltet mangt et kvinnehjerte med sin naturlige sjarm, men nå vil 31-åringen bli solid opptatt på hjemmebane i tiden fremover.

- Ja, jeg kan bekrefte at samboeren min er gravid, sier en strålende fornøyd Freddy dos Santos til Nettavisen.

- Bra for populariteten
Dos Santos har vært sammen med sin utkårede Ingrid Bråten de siste fire-fem årene, og sier til Nettavisen at han gleder seg til å bli pappa for første gang. Hva det vil gjøre med hans posisjon som en av Norges mest sexy menn, vet han ikke, men redaksjonssjef i Elle, Mari Midtstigen, tror ikke det vil svekke hans rolle som sex-ikon.

- Nei det tror jeg ikke vil gjøre noe med populariteten hans, tvert imot, sier Midtstigen til Nettavisen.

- Mange av de andre på lista er også fedre, minner hun om.

Det kommende farskapet kan også være med å utvikle dos Santos som spiller, mener hovedpersonen selv.

- Det vil i alle fall gi meg litt andre ting å tenke på, litt andre perspektiver, mener 31-åringen.

Klar for å kjempe
Andre og nye perspektiver er det også på Valle for tiden. Med syv nye fjes etter sesongslutt (hvis man inkluderer André Muri) vil kampen om en førstelagsplass for Vålerenga bli tøffere enn noensinne. Men akkurat det inspirerer bare Vålerengas mest anvendelige spiller til å stå på enda hardere.

- (Morten) Berre og jeg snakket om dette forleden – at det hadde vært veldig moro å danke ut noen av lagets landslagsspillere.

- Jeg er jo blitt dømt nord og ned nesten hver gang nye spillere er blitt hentet til klubben, men har klart å slå tilbake hver gang.

Konkurransen har i alle fall bare bidratt til at den populære poteten, som har spilt i alle Vålerengas posisjoner unntatt den bakerste, har stått på enda hardere i den siste tida.

- Jeg var på Kapp Verde på ferie nå nylig, og sto opp og jogget klokka ni hver eneste morgen.

- Og selv om jeg håper at alle de nye spillerne vil lykkes, så har jeg ikke tenkt å gi meg uten kamp.

Bytter posisjon i 2008
Men kampen vil denne gangen stå om en ny posisjon. Mens dos Santos i 2007 kun spilte sentralt og på høyresiden av midtbanen i serien, så setter han i år sikte på å gjeninnta en gammel favorittposisjon.

- Backen, helt klart.

- Det blir en tøff kamp mot Allan og Jan, men det er utvilsomt der jeg ser størst muligheter denne sesongen.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget