RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dos Santos vil senke Newcastle

Foto: Alf Ove Hansen (Scanpix)
Vålerenga terper angrep foran torsdagens UEFA-cupmøte med Newcastle. Freddy dos Santos har ingenting i mot å score i kampen på Ullevaal.

Av trekløveret foran – som inkluderer Morten Berre og Daniel Fredheim Holm - er det dos Santos som skal ligge fremst og prøve å passere Bobby Robsons forsvarsdisipler.

Vil gjerne ha mål
Mye av den siste tidens oppladning har gått med til å terpe på den offensive delen.

- Vi har trent på etablert angrepsspill, men også på rene dødballsituasjoner. Å ha gode innøvde trekk på sistnevnte er veldig viktig mot et slikt lag. Dødballer kan være helt avgjørende.

Dos Santos tror ikke forsvaret blir lettere å komme gjennom selv om midtstopperen Jonathan Woodgate etter alt å dømme uteblir fra torsdagens kamp.

- Hvis Woodgate ikke kan stille, gjør ikke akkurat det noe. Jeg har imidlertid sett laget en del på fjernsyn, og det har flere gode forsvarsspillere å ta av. Å slåss mot Newcastle-forsvaret blir ikke lett uansett, sier spissen til TV 2 Nettavisen.

Skape uro
En annen oppgave for trekløveret går ut på å legge kjepper i hjulene for at Newcastle får bygd opp et etablert spill fra egen banehalvdel.

- Vi som er på topp må løpe mye for å skape frustrasjon hos Newcastle. Vi skal bidra til at Vålerenga ikke bare må forsvare seg, sier dos Santos.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere