RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drakamp om Eto'o

Manchester United og Chelsea skal begge være på jakt etter Barcelona-spissen Samuel Eto’o.

Begge klubbene skal ifølge Daily Mirror ha lagt inn bud på den kamerunske spissen, som imponerte stort for de katalanske seriemesterne i årets sesong. Chelseas bud skal ligge på rundt 18 millioner pund, mens Uniteds bud skal være noen smuler lavere.

Ingen av dem er imidlertid i nærheten av de 25 millionene Barcelona visstnok mener han er verdt. Jose Maria Mesalles, Samuel Eto’os agent, sier at klubbene har vært interessert i spissen i flere måneder.

- Jeg er sikker på at han blir i Spania, men han ville ha blitt en suksess i en hvilken som helst liga, og England er den mest attraktive.

At både Chelsea og United etter sigende skal være på jakt etter Eto’o, skaper ny usikkerhet rundt fremtiden til spissene Didier Drogba og Ruud van Nistelrooy. Nederlenderen skal privat ha innrømmet at han er blitt desillusjonert på Old Trafford, og at et klubbytte ikke vil være en fremmed tanke for ham. Han har imidlertid gjentatte ganger gått ut offentlig og benektet at han vil forlate United.

Drogba, som kom til Chelsea for 24 millioner pund i fjor, skal visstnok lide av hjemlengsel. Han scoret heller ikke mer enn ti mål i sin første sesong i Premier League, en sesong som riktignok var plaget av skader.

Selv om Chelsea eller United skulle bla opp de nødvendige millionene for å matche summen Barcelona mener han er verdt, er det tvilsomt om klubben vil selge. I forrige måned sa president Joan Laporta, etter at Chelseas interesse for Eto’o ble kjent, følgende:

- Han er ikke til salgs. Ikke for alle penger i verden. Han er en Barca-spiller, og vil gi mange år med glede til klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere