Gå til sidens hovedinnhold

Drakk for 850.000 etter seieren

Vi mistenker at servitøren ble fornøyd med tipsen.

Boston Bruins vant årets Stanley Cup etter seier 4-3 i kamper mot forhåndsfavoritten Vancouver Canucks i finalen. I ishockey er Stanley Cup det største du kan vinne - faktisk større enn OL-gull.

Naturligvis måtte det feires.

Bruins dro til nattklubben Shrine på Foxwoods Casino i Mashantucket og festet hele lørdagen. Da flaskene var tomme og festen over, satt klubben igjen med en barregning på 156.679,74 dollar. Dette tilsvarer 858.000 kroner etter dagens kurs.

God tips
Regningen inkluderer én flaske Midas champagne til 548.000 kroner. Flasken er én av kun seks i verden, og rommer 30 liter.

Servitøren Danielle fikk selvfølgelig også tips, det er jo helt normalt.

Størrelsen var likevel nokså unormal. Hun fikk 136.000 kroner i tips, noe hun sannsynligvis måtte dele med noen få andre servitører.

Spilleren Shawn Thornton fortalte ifølge Boston Globe til radioprogrammet «The Sports Hub's Felger and Massarotti show» at flasken til 548.000 kroner ble betalt av noen andre, og at klubbeierne hos Shrine også var snille nok til å bidra til å betale regningen.

- Champagnen var en gave fra noen, så den teller ikke. Det var en svært sjenerøs gave og helt unødvendig, men det var veldig hyggelig av dem, sier Thornton.

Til veldedighet
Barregningen inkluderte tre flasker Captain Morgan, ni flasker Goose MG og 136 Bud Lights.

- Det var ikke så mye, jeg synes faktisk det var litt lite. Vi var en gjeng på 30 mann, det er omtrent fire øl hver. Det er jo ingenting. Vi vant Stanley Cup!

Midas-flasken er nå signert av alle spillerne og skal senere auksjoneres bort til fordel for veldedighet.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken