Gå til sidens hovedinnhold

Drakk seg til scoring

Timillionersspissen til Brann ladet opp med å drikke ti liter vann.

BRANN STADION (Nettavisen) Brann - Bodø/Glimt 4-1

Foran denne sesongen kom svensk-gambiske Njogu Demba-Nyrén til Brann for en prislapp på 9,5 millioner kroner fra danske Esbjerg. Trener Mons Ivar Mjelde har ved flere anledninger skrytt av spillerens kvaliteter, men mange mål har det ikke blitt.

- Ikke press
Etter åtte seriekamper hadde Demba bare ett Tippeliga-mål som kom på frispark i kampen mot Lillestrøm 27. april. Siden har det blitt ett mål i cupen og måltørke i serien. Før toppkampen mot Bodø/Glimt tok Mjelde bladet fra munnen og uttalte at han forlangte flere mål av den gambiske landslagsspissen.

- Som angriper er det alltid viktig å score mål og det var godt endelig å score igjen. Jeg kan ikke si at jeg følte noe press før kampen, men underveis merket jeg det. Spesielt siden jeg avsluttet så mange ganger, sier Demba til Nettavisen.

Målet dedikerer han til fansen samtidig som han retter en stor takk til sin læremester Mjelde. I tillegg får ti liter vann noe av æren for at det endelig ble mål på Brann-spissen.

- Jeg visste det ville bli varmt utpå der i dag så jeg drakk masse vann. Fra i fredag til lørdag drakk jeg ti liter vann. Det gjorde at jeg kunne løpe ekstra mye og orket å involvere meg i spillet. At jeg drakk så mye vann var nok en årsak til at jeg endelig fikk et mål igjen, sier Demba til Nettavisen og smiler bredt.

Ros til fansen
Mjelde er sikker på at svensk-gambieren kommer til å score flere mål, noe som vil bli viktig dersom Brann skal henge med helt i toppen.

- At Demba fikk et mål igjen betyr mye for ham og for oss som lag. Mot Bodø/Glimt var han mer målfarlig enn jeg noen gang har sett ham. Han var målrettet, bestemt og gikk mye mer rett på mål enn han har gjort tidligere. Han var rett og slett giftig. Fortsetter han å fokusere på det er jeg sikker på vi kommer til å få mange flere mål fra Demba, sier Mjelde til Nettavisen.

Demba selv vil ikke love et antall mål i fortsettelsen, men har følgende å si til Brann-fansen:

- Jeg kan love at jeg skal gjøre mitt beste. Hvis den fantastiske fansen er litt tålmodig så kommer det nok.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken