RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drama på Deila-trening: Celtic-spiller måtte sy etter krangel


STING: Emilio Izaguirre måtte sy sting etter å ha havnet i slåsskamp med lagkamerat Nadir Ciftci på trening.
STING: Emilio Izaguirre måtte sy sting etter å ha havnet i slåsskamp med lagkamerat Nadir Ciftci på trening. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Slåsskamp som reaksjon på en takling.

Sinnene skal ha gått skikkelig i kok på Celtic-trening denne ettermiddagen etter at Nadir Ciftci ikke var veldig fornøyd med en takling fra lagkamerat Emilio Izaguirre.

- Det var en takling, en reaksjon og Izaguirre ble slått i øret. Han måtte sy noen og han er klar til i morgen, fortalte Celtic-trener Ronny Deila på pressekonferansen før onsdagens skotske ligacup-oppgjør mot Hearts.

- Dette skjer hele tiden. Vi ønsker intensitet på treningene. Det var en reaksjon fra en annen spiller på en takling. Jeg sier til spillerne mine at jeg ønsker 100 prosent, og det er de flinke til, sa Deila ifølge The Scotsman.

Deila bekreftet til pressen at han ikke hadde vært tilstede når slåsskampen starten, men at situasjonen er blitt løst etter en prat med de to kamphanene.

- Noen ganger så stiger temperaturen litt for mye og i dag var et tilfelle av dette, men jeg har snakket med begge spillerne og alle er klare til i morgen, fortalte den tidligere Strømsgodset-treneren.

Celtic møter Hearts til dyst i morgendagens kamp i den skotske ligacupen, og da er både Emilio Izaguirre og Nadir Ciftici med i troppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere