*Nettavisen* Sport.

Dramatikk på Villa Park

Foto: Anna Gowthorpe/Scanpix/PA

Bradford skal kjempe seg til finalen i Ligacupen på Aston Villas bekostning.

22.01.13 13:16

Sportspills meny tirsdag
Dobbel V5 Momarken: Nå er det dags
Lunsjtrav Bjerke: Talent innfrir
V65 Jägersro: Gangsteren tar revansje
Premier League: Skader og karantener

Langoddsen innleder med ishockey fra KHL og fotball fra Afrikamesterskapet. Resten av kvelden spilles det ishockey i Finland, Sverige og her hjemme, det er cup-runder i Italia, Frankrike, Tyrkia og England, det er også midtukerunder i lavere divisjoner i England.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
2. Elfenbenskysten - Togo (0-1) U 3,30

Afrikamesterskapet. Dette er åpningskampen i gruppe D, der Elfenbenskysten, et av Afrikas beste lag, er store favoritter. Flere av åpningskampene i dette mesterskapet har vært preget av forsiktighet og frykt for å tape. De store målfestene har vi ikke fått, og vi tror også denne kampen kan bli målfattig og starte forsiktig. 3,30 for en knepen favorittseier ser interessant ut, et fint langskudd denne tirsdagen.

Dagens avslag
Engelsk Conference

Det er kaldt i England og seks av lørdagens elleve Conference-oppgjør ble avlyst. Selv om det ikke er meldt så mye nedbør mange steder i dag, og man antagelig får måkt banene, er det minusgrader for tiden og mye frost i bakken. Dette tåler ikke britene, og dommerne avlyser kampene over en lav sko. Når vi samtidig ikke finner noe gull-odds blant dagens kamper, bruker vi ikke mer tid på Conference akkurat i disse kalde januardagene.

Dagens spill
Vi nøyer oss med kampen på Villa Park fra den engelske delen av menyen, grunnet faren for avlysninger. Vi kombinerer med god odds i Elitserien.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

61. Aston Villa – Bradford City
Ligacupen, semifinale, kamp to av to. Aston Villa måtte se seg slått 3-1 i den første kampen i Bradford, til stor jubel fra hjemmefansen. De fikk hvert fall med seg et bortemål, og er videre med 2-0 i dag. Dersom kveldens kamp ender 3-1, skal avgjørelsen falle på straffespark.

Aston Villa ledet 2-0 i derbyet borte mot West Bromwich i helgen etter scoringer av Benteke og Agbonlahor, men fikk bare med seg 2-2 til slutt. 0-2-4 på de seks siste i Premier League er ganske svakt, spesielt siden man taper viktige hjemmekamper mot Southampton og Wigan, man har gått målløse av banen i de fire siste hjemmekampene i PL. Da gikk det bedre i FA-cupen, der man snudde 0-1 til 2-1 og avansement mot Ipswich i årets første uke. I Ligacupen har Aston Villa glimtet til, de har imponert ved å slå ut Tranmere, Manchester City, Swindon og Norwich på veien hit.

Målscoreren fra det omvendte oppgjøret, Weimann (a), ventes tilbake etter sykdom, og da virker det sannsynlig at han starter på topp i kveld. Baker (f) og Westwood (m) spiller ikke, mens Given (k) og Delph (m) er usikre og testes nærmere avspark. Fra før er Gardner, Petrov, Albrighton, Herd og El Ahmadi ute.

Det kan se ut som cup-suksessen tar litt overhånd for Bradford, for de har begynt å miste skummelt mange poeng i League Two. 0-1-3 på de fire siste har tatt dem utenfor play-off igjen. Det spiller ingen rolle i kveld, nå er det ligacup og der har man hatt marginene med seg og vært uredde og gode. Dog har man bare vunnet to av seks oppgjør på veien hit uten bruk av ekstraomganger og straffespark. Det var borte mot Watford og hjemme mot Villa sist. Bradford avanserte etter ekstraomganger mot Notts County og Burton, og på straffer mot Wigan og Arsenal.

League Two-kampen mot Port Vale i helgen ble avlyst, så Bradford fikk hvilt alle mann. Manager Parkinson har ingen nye skader eller suspensjoner i dag, men han har en ny spiller i stallen, rutinerte Michael Nelson (f) er kommet fra skotske Kilmarnock.

Aston Villa vil bli frustrerte dersom de ikke scorer ganske kjapt, og det er mye som taler for sjanser begge veier dersom 0-0 står seg en stund. Norsk Tipping tilbyr flere forskjellige spill, vi lar oss friste av et objekt med to mulige utfall: Hvilket lag når finalen? Vi får 1,60 på Bradford. Spillet inkluderer da en eventuell straffekonk, noe Bradford har vist at de behersker. De er også videre med seier, uavgjort og alle former for ettmålstap og tap med to mål dersom de scorer to eller flere selv. Vi tror Bradford kan hale dette i land og bruker 1,60 på avansement for bortelaget.

Se kampen live på TV 2 Sumo

28. Frölunda HC - Brynäs IF
Elitserien. Disse er tabellnaboer på 7. og 8. plass, de to siste plasseringene som gir sluttspill. Presset fra lagene bak er ikke spesielt stort, AIK er nærmest å utfordre disse, men er allerede 16 poeng bak. Dermed sikter begge disse oppover, mot MODO seks poeng over. Frölunda har slått både Timrå og Linköping på straffer i de to siste, og står med 8-6-7 på egen is etter tre perioder. Formen er grei, de plukker jevnt med poeng og har vunnet tre ganger uten spilleforlengelse på de ti siste rundene.

Mathis Olimb er ute noen uker med en skulderskade, bittert for nordmannen som har hatt en del skadeavbrekk denne sesongen. Ellers manglet bare Pierre Johnsson sist, og det er lite skader. Gustav Rydahl var tilbake sist.

Brynäs gjorde jobben borte mot Timrå sist fredag. Selv om de ble rystet med to kjappe baklengs tidlig i den tredje perioden, tok de seg sammen og vant 3-2. Det var viktig, for Brynäs hadde da tapt fire på rad og sluppet inn mange mål mot HV 71, MODO, Skellefteå og Rögle. De har 7-6-8 på bortebane etter tre perioder.

Brynäs manglet Andreas Thuresson sist, i tillegg til de langtidsskadde Simon Bertilsson og Lars Jonsson.

Frölunda har 1-2, 3-0 og 4-0 mot Brynäs hittil denne sesongen. Vi gir dem gode sjanser i dag også, for de scorer mye mål og møter et lag som har sluppet inn ganske mange den siste tiden. Hjemmebanefordelen avgjør, tror vi, og 1,85 på hjemmeseier er fint. Vi får en dobbel til 2,96 og setter 100 kroner som vanlig. Spillefrist klokken 18.55.

28. Frölunda HC - Brynäs IF 1,85 3,95 2,60
61. Aston Villa - Bradford Hvilket lag går videre? 1,80 1,60

Total odds 2,96

Klikk her for å levere dette spillet
Objekt 61 må du legge til selv, grunnet en teknisk feil i systemet vi bruker

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag