På lørdag skrev Nettavisen om Tito Ortiz - ekskjæresten til tidligere pornostjerne Jenna Jameson - som for en måned siden fikk sitt etterlengtede comeback i UFC-sirkuset.

Les mer:- Det utrolige comebacket

Ortiz beseiret Ryan Bader i juli, før han natt til søndag skulle møte Rashad Evans til omkamp. Deres forrige møte hadde endt uavgjort etter at Ortiz ble trukket ett poeng for å holde seg fast i gjerdet.

Teknisk knockout
I nattens omkamp, ble det imidlertid tap på Tito Ortiz. I den andre runden hadde Ortiz motstanderen i en giljotin, men det var Evans forberedt på og klarte å komme seg unna.

Bortsett fra den situasjonen, var det Rashad Evans som hadde kontroll på kampen. Avgjørelsen falt like før slutt i den andre runden.

Les mer:UFC for «dummies»

Evans traff med et kne i brystet til Ortiz og slo til det han var god for. Det førte til at dommer Dan Miragliotta brøyt inn og stoppet kampen. Rashad Evans hadde vunnet på teknisk knockout

- Evans var best
Tito Ortiz, som har slåss i rekordmange 25 UFC-kamper, innrømmet etter kampen at Rashad Evans hadde vært best.

- Jeg ble veldig imponert over prestasjonen hans i dag. Han slo mot hodet, mot kroppen. Det er sjelden man ser noen gå mot kroppen i MMA. Han så fantastisk ut i dag, sier Ortiz om sin motstander.

Hadde Ortiz lyktes med sin giljotin, kunne han imidlertid stått igjen som seiersherre.

- Jeg trodde jeg var nærme seier i omtrent et tiendedels sekund, forteller Ortiz.

Går mot hatoppgjør
Rashad Evans seier gjør at han er sikret en tittelkamp i lett tungvekt. Der kan han møte fienden, Jon Jones.

Evans og Jones var en gang gode venner, etter at Evans hadde invitert Jones til å trene med han på «Greg Jackson's gym» i Albuquerque for noen år siden. Riften mellom de to begynte da Evans ble skadet seks uker før han skulle bokse tittelkamp i UFC.

HTML EMBED

UFC tilbød kampen til Jones istedenfor, og han vant kampen. Det førte til ondt blod mellom til to slåsskjempene. Nå kan de møtes til kamp. Forsvarer Jon Jones sitt belte i kampen mot Quinton «Rampage» Jackson, vil drømmekampen være et faktum.

- Jeg vil foretrekker å få tittelen fra Jones, fordi jeg ville elske å være den første som slår han - virkelig slår han. Han er så arrogant. Jeg ville elske å lære ham en lekse, sier Evans, som også er beskyldt for å ha en overlegen holdning.

- Tror du jeg er arrogant? Han er seriøst overlegen. Jeg spøker foran kamera og leker arrogant. Han er sånn som hyller seg selv når han går og legger seg - den type arrogant, sier Evans, ifølge Yahoo Sport.