Se den norske hopperens eget opptak rett etter at ulykken skjedde:

Mens Halvor Egner Granerud herjer i verdenscupen i Klingenthal, befinner Norges nest beste menn seg i Willingen hvor det denne helgen hoppes kontinentalcup.

Sander Vossan Eriksen (20) er blant hopperne som representerer Norge i Willingen, men helgen har ikke gått helt som planlagt for 20-åringen.

Det ble nemlig en smertefull start på helgen for Eriksen da han skulle forsøke å justere bindingen på en ski like før fredagens konkurransen.

Eriksen måtte låne hoppski fordi hans eget utstyr ikke kom frem til Tyskland. Ettersom låneskiene ikke var tilpasset ham, forsøkte han å kutte til helklossen på bindingen før han skulle hoppe. Det gikk ikke som han hadde håpet.

- Jeg brukte en tapetkniv. De to ytterste bladene knakk da jeg holdt på å skjære til. Da glapp jeg kniven og den skled rett inn i låret på meg. Jeg stakk meg selv i låret, rett og slett, sier Eriksen til Nettavisen.

- Jeg skal ikke skryte på meg at det var behagelig, forteller Bækkelaget-hopperen.

Les også: Turte ikke sende Granerud utfor. Så vant nordmannen igjen

Hoppet med smerter

Eriksen tok imidlertid raskt grep og fikk dekket til såret med bandasje og sportstape slik at han likevel kunne delta i konkurransen.

Etter sitt første hopp fikk han også behandlet såret av medisinsk personell i bakken.

Nordmannen som endte på 13. plass i fredagens konkurranse, forteller at han merket såret da han hoppet.

- Jeg merker det i landingene når jeg setter nedslag og jeg har merket det litt i ovarennet for da er det en del trykk frem mot hoppkanten, sier Eriksen.

Les også: Fra skikaos til norsk jubel

Konkurransens lengste hopp lørdag

20-åringen følte seg imidlertid bedre allerede lørdag og det var tydelig å se på resultatlisten.

Eriksen vartet nemlig opp med konkurransens lengste hopp i Willingen lørdag da han landet på 151,5 meter i andreomgangen. Det holdt til slutt til en 6. plass etter at han lå på 15. plass etter den første omgangen.

- Jeg turte ikke å sette nedslag siden jeg har merket det ganske mye i beinet, sier Eriksen.

Likevel er han strålende fornøyd med sitt monsterhopp. Spesielt ettersom han hoppet på et nytt par lånte ski som i tillegg egentlig er for korte for ham.

- Det var litt spennende å prøve, men det fungerte, humrer Eriksen.

Anders Haare ble beste norske hopper med en 3. plass i rennet som ble vunnet av østerrikske Ulrich Wohlgenannt.

Les også: Norsk fiasko i Ulricehamn

Håper på Raw Air

Eriksen og de andre kontinentalhopperne skal etter planen videre til Klingenthal neste helg, men nordmannen som tidligere i vinter representerte Norge i skiflygings-VM og Hoppuka håper å være tilbake blant verdenseliten senere i sesongen.

- Jeg håper å fortsette i det sporet her og finne tilbake til den formen jeg hadde på starten av sesongen, sier 20-åringen.

Dersom han klarer å stabilisere seg på et bra nivå er han ikke i tvil om hva målet for resten av sesongen blir.

- Jeg håper å kunne bli med i Raw Air dersom det blir noe av, forteller Eriksen.