*Nettavisen* Sport.

Dramatisk Scholes-comeback da United vant

Manchester (NTB-AFP): Paul Scholes, som la opp forrige sesong, gjorde et dramatisk comeback for å hjelpe skaderammede Manchester United. Det endte med 3-2-seier over Manchester City i FA-cupen søndag.

08.01.12 17:25

37-åringen var blant reservene til søndagens storkamp mot byrival og tittelforsvarer City etter å ha sagt ja til Alex Fergusons bønn om hjelp.

- Det er fantastisk at Paul har tatt denne avgjørelsen. Det er alltid trist å se store spillere avslutte karrieren, og spesielt når de gjør det tidlig. Men han har holdt seg i fin form, og jeg har alltid følt at han har en sesong til i seg, sa Ferguson.

- Det er flott å ha ham tilbake.

Scholes kom overraskende innpå for Nani etter en times spill, men det ble en uheldig start for veteranen. Etter fire minutter på banen rotet han bort ballen på egen halvdel, og det åpnet for City-sjansen som ga 2-3-redusering.

Heldigvis for Scholes, sto United løpet ut og avanserte til FA-cupens fjerde runde på bekostning av laget som slo ut de rødkledde i semifinalen forrige sesong. Den gang ble Scholes utvist i Uniteds 0-1-tap. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.