Det var i slutten av den første runden at det gikk galt for McGregor, som tidligere i kampen hadde gått hardt inn for spark mot beina til Poirier.

I en slagveksling i sluttsekundene stod irens ankel plutselig i en svært ubehagelig og unaturlig posisjon før han falt bakover.

Poirier var imidlertid klar på at McGregors skade skjedde enda tidligere i kampen.

- Han bristet det da jeg blokkerte sparkene. Jeg pekte på han tidlig i kampen - det var da jeg blokkerte et bra spark. Det var da det røk. Jeg kjente noe - han sparket meg hardt, sa Poirier da han ble intervjuet av kommentator Joe Rogan.

Les også: MMA-profilene mener noe har endret seg med McGregor

McGregor slår tilbake

Dette var det tredje møtet mellom Porier og McGregor, og det var lite som tydet på at stridsøksen er begravet, for drittslengingen mellom de to fortsatte mens iren fikk behandling på kanvasen.

Poirier sier han reagerte på en del av uttalelsene til McGregor i oppkjøringen til kampen, men iren ga seg ikke da Joe Rogan satt seg ned ved siden av ham for å intervjue ham inne i buret.

- Jeg bokset hodet av ham og sparket beinet av ham. Dette er ikke over. Hvis jeg må ta dette med ham utenfor, så skjer det utenfor. Jeg bryr meg ikke, sa McGregor.

Han avviste også Poiriers teori om at det var et blokkert spark som førte til det mulige bruddet i ankelen.

- Det var ingen blokkering. Ingen av sparkene ble blokkert, sa McGregor kontant, som ropte ut fornærmelser, mens amerikaneren gikk ut av buret.

Skadet seg tidlig i runden?

Det var en mer strategisk Conor McGregor som kom ut fra start, sammenlignet med i det forrige oppgjøret mellom de to.

Iren gikk for flere lave spark mot beinet til Porier, slik han selv ble straffet da de møttes i januar.

Midtveis i runden ble han imidlertid selv truffet av noen harde slag fra Poirier og gikk inn i klinsjen med sin amerikanske motstander. Derfra gikk McGregor for en hoppende giljotin og la seg på rygg med Poirier oppå seg.

Poirier fikk imidlertid hodet ut av giljotin-forsøket og landet noen voldsomme slag og albuer fra topposisjon.

I slutten av første runde reiste Poirier seg opp, og runden ble avsluttet stående. Det var da det gikk galt for McGregor, som i et slagveksling vrikket ankelen stygt og falt bakover.

Han innså selv tydelig at noe var galt, men måtte tåle noen flere slag i sluttsekundene av runden. Da runden var over, var det imidlertid tydelig at han ikke kunne reise seg og fortsette kampen.

Lørdagens oppgjør i Las Vegas var det tredje mellom McGregor og Poirier. De stod med en knockoutseier hver før Poirier gikk seirende ut i Las Vegas-natten denne helgen.