RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drepte journalist med hammer

Sist oppdatert:
I ringen kalles James Butler «The Harlem Hammer». Nå er 31-åringen siktet for å ha sjått ihjel en journalist med en hammer.

Butler er mistenkt for drapet på romkameraten Sam Kellerman. Politiet i Hollywood har vært sparsomme med opplysninger om drapet som skjedde 17. oktober.

Motivet skal fortsatt være uklart, men politiet tror frilansreporteren kan ha ligget død i leiligheten i to døgn før han ble funnet.

Forrige onsdag pågrep og siktet Los Angeles-politiet Butler for drapet. De slo til mot «The Harlem Hammer» etter å ha funner Kellermans bil forlatt ikke langt fra UCLA-sykehuset. Butler var da under behandling ved en avdeling på sykehuset, skriver Aftonbladet.

Ifølge etterforskerne skal bokseren ha flyttet inn hos den 29-årige journalisten for en måned siden. I midten av oktober skal Butler ha overfalt romkameraten og slått ham gjentatte ganger i hodet med en hammer. Deretter satte han fyr på leiligheten, for å skjule forbrytelsen.

Flere av Butlers boksekolleger er sjokkert over nyheten.

- Det må være noe galt med ham. Øynene hans så ikke friske ut da han slapp ut av fengsel for tre år siden.

- Men jeg visste ikke at Butler gikk på medisiner, eller at han var manisk depressiv, sier bokseren Aaron Davies, som traff Butler for fem uker siden.

- Han sa han trente på et helsestudio i nærheten, og at han bodde på et hotell.

Pågripelsen betyr trolig slutten for Butlers boksekarriere. En karriere som for øvrig ikke er av de mest lysende.

Hans mest omtalte kamp var da han tapte for Richard Grant under et veldedighetsstevne for tre år siden. Da resultatet ble lest opp etter kampen, angrep «Hammeren fra Harlem» Grant med tørre never.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere