RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drillo: - Vi ble snytt for straffe

Foto: Erlend Aas (Scanpix)
Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Egil «Drillo» Olsen raser mot dommere som ikke slår ned på holding i trøya og mener Fredrikstad skulle hatt straffespark tre minutter på overtid mot VIF.

VÅLERENGA-FREDRIKSTAD 0-0: - Fra der jeg står ser det ut som klar holding og straffe til oss. Da jeg så reprisen på TV ble jeg enda mer overbevist, sa Drillo til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Kampuret viste tre minutter på overtid da FFK-spissen Brian West jaget en ball inne i 16-meteren i duell med Kjetil Wæhler. West gikk i bakken og FFK-spillerne løftet armene og ropte på dommer Roy Helge Olsen. Men han vinket spillet videre og blåste av kampen like etter.

- Flaks
Dersom FFK hadde fått straffe og scoret, ville det imidlertid vært en svært ufortjent seier. Vålerenga var klart best kampen gjennom, noe Drillo også var helt enig i.

- I dag hadde vi flaks. Marginene gikk i overkant vår vei. Jeg synes vi hadde grei kontroll i store perioder, men i andre perioder hadde vi klare problemer, sa Drillo.

Hans gamle elev fra landslaget, VIF-trener Kjetil Rekdal, kalte det ikke flaks. Men griseflaks.

- Fotballen er rar sånn. Mot Bodø/Glimt sist var det vi som hadde griseflaks, så det jevnet seg litt ut i dag, sa Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Reddet av Sørlie
Nok en gang var det Steinar Sørlie som var Fredrikstads store mann. Den storvokste keeperen hadde flere kjemperedninger, selv om han ble reddet av tverrliggeren ved to anledninger. FFK ble presset bakover jo lenger kampen gikk, men Drillo ville ikke høre snakk om at laget spilte kjedelig.

- Hvis du spør de 66 bussene med FFK-fans som kom hit i dag, så tror jeg de vil svare at ett poeng her er viktigere enn å underholde. Hva andre mener om det, gir jeg blaffen i, sa Drillo.

- Vi visste hva vi møtte, men hadde våre sjanser. Vi hadde to i tverrliggeren i tillegg til kjempesjansen til Steffen helt i begynnelsen. Når vi ikke klarte å score der blir det 0-0 da, sa Rekdal.

Kritisk til NFF
Rekdal var samtidig kritisk mot fotballforbundet som legger opp til et altfor hardt kampprogram i løpet av mai. Allerede 19. mai spilles 2. runde i cupen.

- Vi har kamp allerede om 40 timer, derfor må vi trene på 17. mai. Vi er nødt til å bruke den tiden vi har til å forberede oss. Det sier seg selv når NFF legger kamper som de gjør, sa Rekdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere