*Nettavisen* Sport.

Drillo drillet fem Molde-spillere

Foto: Erlend Aas (Scanpix)

- Laget vil ligne litt på den elleveren, bekrefter landslagssjefen.

Bangkok (NTB): Egil «Drillo» Olsen viste fram et lag med fem Molde-spillere på landslagets trening i Bangkok tirsdag, men han ville ikke bekrefte at det blir elleveren mot Thailand.

- Tre-fire mann er litt usikre med gnagsår, sykdom og slikt. Det er heller ikke sikkert at Vegard Forren kan spille. Jeg kjørte en ellever, og laget vil ligne litt på den, men med så mange spørsmålstegn er det slett ikke sikkert at de 11 starter, sa han.

- Jeg vil heller si sannsynligvis ikke.

Markus Henriksen sliter med gnagsår etter kampen mot Danmark og nøyde seg med å jogge litt barbeint på Bangkoks gamle nasjonalstadion, den femte arena Norge har benyttet i løpet av like mange treninger i Thailand. Thomas Sørum var på hotellet med sår hals.

- Det er bare gnagsår, og det ordner seg til kampen, sier Henriksen.

Dermed er det sannsynlig at han rykker inn i laget til onsdagens kamp mot vertsnasjonen i King's Cup.

Det var en ny veldig varm dag i Bangkok tirsdag, og heten tapper krefter.

- Akklimatiseringen er ulik. Noen trenger et par dager, andre en uke. Noen sier de er veldig pigge, noen føler seg litt slappe, sier Drillo, som må ta hensyn også til det ved laguttaket.

Forren trente
Vegard Forren kom greit gjennom treningen, men legeteamet må sjekke hvordan ankelen hans reagerer på den første treningen med ball siden han tråkket over sist fredag.

- Det gikk bra, jeg fullførte iallfall. Det blir bedre og bedre. Det var ikke vanskelig å trene, og forhåpentlig blir jeg klar så lenge Egil vil ha meg med, sier Forren til NTB.

Tre av de fire førstereisguttene som ikke fikk debuten mot Danmark, var med i elleveren som ble drillet tirsdag: Steffen Hagen som høyreback, Forren som midtstopper og Jo Inge Berget som spiss. Med Forren, Berget, Even Hovland, Magnus Wolff Eikrem og Espen Bugge Pettersen var det fem Molde-spillere.

- Han har sagt klart fra at på grunn av småskader og slitne bein blir ikke laget klart før onsdag, men om det blir fem Molde-spillere så er det en sterk prestasjon. Det vil være et nytt bevis på alt vi gjorde bra i fjor, sier Forren.

Ganske jevnt
Drillo understreker at det ikke nødvendigvis betyr så mye hvem han velger fra start. Han akter også å benytte de seks tillatte byttene igjen, og kanskje legge om fra 4-5-1 til 4-4-1-1 underveis.

– Det er ikke så store forskjeller i troppen. Om vi deler inn disse 22 i et A- og et B-lag så er det ikke gitt hvem som ville vinne, sier han.

Derimot mener han at Norge på en god dag bør slå Thailand, som er uryddig organisert.

Dette laget ble drillet tirsdag (4-5-1): Espen Bugge Pettersen – Steffen Hagen, Even Hovland, Vegard Forren, Lars-Christopher Vilsvik – Tarik Elyounoussi, Magnus Lekven, Magnus Wolff Eikrem, Harmeet Singh, Valon Berisha – Jo Inge Berget. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.