RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drillo dropper forsterkninger

Foto: Erlend Aas, SCANPIX.
Sist oppdatert:
Mannefall før Sør-Afrika-kampen, men Alexander Tettey blir eneste nye i landslagstroppen.

HOTEL BRISTOL (Nettavisen): Det var bare fire mann på den norske innbytterbenken i landskampen mot Sør-Afrika, men Egil Olsen forsikrer at Norge stiller mannsterke før onsdagens hjemmekamp mot Finland. Alexander Tettey fikk i helga beskjed om at hans tjenester var ønsket til privatlandskampen mot Finland, og samtidig varslet Drillo at det også var aktuelt å hente inn flere spillere utenfor den opprinnelige troppen.

Slik blir det ikke.

- Vi skal teste Thorstein (Helstad) og Martin (Andresen) i dag, men har 20 mann i troppen nå som John (Carew) også er på plass.

- Det regner jeg med skal holde. Det skal skje noe helt spesielt for at nye spiller skal bli hentet inn nå, sier landslagstreneren til Nettavisen.

Selv sier Drillo at han fortsatt føler seg litt «rusten» etter den lange reisen fra Sør-Afrika, men er ikke så bekymret for akkurat det.

- Det er heldigvis ikke jeg som skal spille. Nå skal vi ha en lett restitusjonsøkt i kveld (mandag), hvor noen av spillerne skal trener på Bislett, mens andre skal trene på Sats, så er forhåpentligvis de fleste klare igjen tirsdag.

- Dessuten har også Finland hatt en tøff oppkjøring til onsdagens privatlandskamp med sin bortekamp mot Wales, så sånn sett regner jeg med at vi stiller omtrent likt.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere