Gå til sidens hovedinnhold

Drillo får flere nye spillere

Egil Drillo Olsen kan smile. Klubbledelsen har nemlig langt på vei sikret seg en svært merittert toppscorer. Det er også flere spillere på vei til Fredrikstad.

Den ene spilleren skal ifølge Fredrikstad Blad være over 30 år og ha lang erfaring fra et høyt europeisk nivå. Han skal også ha vært toppscorer i sin klubb de fem siste årene.

Klubbledelsen i fotballgale Fredrikstad holder imidlertid kortene tett inntil brystet, men de melder at spissen trolig vil bli presentert tirsdag.

- Det kommer flere spillere

Kommer det en spiller til Fredrikstad neste uke?

- Det svarer jeg positivt ja til. Det kommer også flere enn en, sier FFK-direktør Arve Mokkelbost til TV2 Nettavisen.

Han er svært tilbakeholden med å kommentere enkeltnavn.

- Det er spillere som er anbefalt av våre trenere. Jeg har brukt store deler av det siste døgnet på å få på plass spillerne, sier Mokkelbost

- Er bare tre spisser

Fredrikstad ligger på 8. plass i eliteserien, med Simen Brenne som toppscorer med fire mål.

Markus Ringberg er per i dag lagets mest profilerte spiss. Han ser positivt på konkurransen som nå trolig dukker opp, men vet ikke hvem spilleren er.

- Vi er bare tre spisser, og en av oss kan bli skadet, sier Ringberg til TV 2 Nettavisen, og innrømmer samtidig at spissene som er i Fredrikstad i dag har scoret for få mål.

Selv har Ringberg bare scoret tre. Han befinner seg for tiden i Sverige, og blir nysgjerrig når han hører nyheten.

Brattbakk?

Nyheten om at det kommer en spiss har også vekket interessen til FFK-supporterne. På deres hjemmeside har det kommet inn 13 debattinlegg på en time, og mange spekulerer i at det er Harald Martin Brattbakk som er spissen det snakkes om.

Daglig leder i Rosenborg, Nils Skutle, vil verken bekrefte eller avkrefte dette.

- Dette er nytt for meg. Men jeg hadde sannsynligvis visst det dersom det faktisk var Brattbakk, sier han til TV 2 Nettavisen.

Fredrikstads administrerende direktør vil heller ikke kommentere Brattbakk.

- Jasså du, så du sier at Brattbakk er på vei. Vi har spilleprosesser på gang og alle mulige navn og forslag som diskuteres, sier Arve Mokkelbost.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken