Gå til sidens hovedinnhold

Drillo: - Liten forskjell i stil

Fotballprofessor Egil Drillo Olsen mener det kun er nyanseforskjeller på den spillestilen Åge Hareide representerer, og den stilen Drillo selv innførte som landslagssjef.

- Først og fremst er det langt større tempo nå ti år etterpå. Det er nyanseforskjeller i stilene, men ikke særlig mye mer enn det. Det er faktisk ikke så veldig stor forskjell i norsk fotball generelt. Likhetene er nok mye større enn forskjellene.

- Det er nok kanskje litt flere trekk på landslaget nå, og det går litt mer på tvers og bakover, understreker den tidligere landslagssjefen overfor TV 2 Nettavisen.

Tøffest
Drillo mener kveldens motstander blir den hittil tøffeste motstanderen som Åge Hareides mannskap står overfor.

- Det burde i alle fall være det på papiret, selv om det var tøft nok i Serbia. Russland holder et rimelig godt nivå, uten at jeg kjenner laget godt nok til å vurdere helt nøyaktig. Det bør kunne bli en jevn kamp. Jeg går til kampen med et åpent sinn, sier Drillo.

- Jeg håper at det norske laget spiller bedre offensivt enn mot Serbia. Der kladdet det ganske mye offensivt. Nå kjenner jeg ikke hvordan Russland spiller defensivt, så det er vanskelig å vurdere hvordan det skal gjøres, sier han.

God sjanse
Den tidligere landslagssjefen mener Norge bør han en rimelig god sjanse til å ta andreplassen i VM-kvalifiseringsgruppen, der spillet starter til høsten.

- Normalt bør vi klare en andreplass i pulja. Det ser sånn ut nå. Skulle det bli dårligere enn det, blir det en stor skuffelse. Og skulle vi vinne, så blir det en tilsvarende stor overraskelse, sier han.

Godt lag
- Hvor stor betydning har entusiasmen som Åge Hareide har fått inn i spillergruppa?

- Jeg er ikke sikker på om det betyr så veldig mye i forhold til kvaliken til høsten. Det som er viktig, er at vi har et bra landslag, med bra spillere, der det er kamp om plassene, avslutter Egil Olsen overfor TV 2 Nettavisen.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen