*Nettavisen* Sport.

Drillo og Eggen vil overta

Tidligere RBK-trener Nils Arne Eggen har lyst på jobben som ny landslagssjef. Nå lanserer han seg selv - sammen med tidligere landslagssjef Egil Drillo Olsen. Si din mening.

04.11.03 08:07

Det er ingen aprilspøk. Nils Arne Eggen er soleklar på at han vil ha med seg Egil Olsen som trener for fotball-landslaget.

- Det kunne kanskje være en bra duo en gang i framtida, sier Nils Arne Eggen til TV 2.

1. januar
Fotballpresident Per Ravn Omdal - som skal ansette landslagssjefen(e) innen årsskiftet - hadde følgende kommentar overfor TV 2 Nettavisen da han ble presentert for oppslaget:

- Ingen kommentar. Første januar!

Eggen mener at de to har den nødvendige erfaring og begge to er tent på oppgaven. Nils Arne har vært lansert som arvtaker etter Nils Johan Semb av flere. Nå vil han ikke lenger avvise saken, men vil i tillegg ha med seg Egil Olsen i jobben.

- Det rare er jo at det er få som har snakka med han Egil i denne sammenhengen her. Hvis en ble spurt om en slik jobb, vil en jo tenke grundig over det. Det handler om dyktighet, det også, og det skaffer en gjennom å gjøre ting om igjen og om igjen, sier han til TV 2.

Liker tanken

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Bør Eggen & Olsen få jobben som landslagssjef?
Ja, selvfølgelig
Nei
Jeg er usikker

Se resultat

Egil Olsen liker utspillet fra Nils Arne Eggen - og tror Eggen pluss Olsen vil være bra for Norge:

- Vi er et bra team - ville kanskje slått i hjel noen myter om at vi står langt fra hverandre. Vi har jo også snakka om å ta et lag, sier Drillo til TV 2.

Etter Spania
Og han avviser slett ikke at den svært spennende tanken kan bli en realitet.

- La nå de to kampa mot Spania komme, så skal jeg snakke med Nils Arne, fastslår han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.