RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drillo overrasket danskene

De danske topptrenerne ble overrasket da Egil Drillo Olsen utdypet den gjennombruddshissige spillestilen på et trenerseminar tirsdag.

Danske medier laget kriseoverskrifter da de fikk høre at Egil Drillo Olsen kom til Danmark for å forelese for danske topptrenere. Den såkalte Drillo-stilen er alt annet enn populær blant danskene, men mange av dem fikk seg en aha-opplevelse under seminaret.

- Det var godt å få slått i hjel en del myter. Og det var mange som ble overrasket da jeg forklarte at det ikke er langpasningen som står i sentrum i gjennombruddshissig fotball, sier Drillo til VG.

En rekke av verdens beste fotballag praktiserer i øyeblikket gjennombruddshissig fotball, men lar ballen gå gjennom midten.

- Mot etablert forsvar tror jeg mer av spillet vil gå gjennom midten enn på 90-tallet. Dette fordi de tekniske ferdighetene stadig øker. Spillerne har bedre tilslag, bedre presisjon og fremfor alt bedre mottak. Se for eksempel på Arsenal i deres beste stunder, forklarte Drillo på seminaret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere