RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drillo slutter i Vålerenga

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Egil «Drillo» Olsen er løst fra kontrakten i Vålerenga med umiddelbar virkning.

Drillo ble nylig ansatt som fast tippeekspert i bettingselskapet Expekt, men etter press fra Vålerenga sluttet han i den jobben bare noen dager etter at han hadde begynt. Osloklubben avviste at dette skjedde etter press fra Norsk Tipping, og det samme gjorde det statlige spilleselskapet.

Nå har Drillo uansett gjort helomvending.

Den tidligere landslagsstreneren skal likevel jobbe for Expekt som tippeekspert, og har undertegnet en treårskontrakt med selskapet.

Kommer Drillo til å bli savnet i Vålerenga? Si din mening nederst.

- Han har en annen jobb som han ønsker å gå til, og da var det uaktuelt å holde ham til kontrakten han har med oss, sier Jan Erik Aalbu til Nettavisen.

Expekt ville ikke kommentere saken da Nettavisen tok kontakt ved 15-tiden, men har sendt ut pressemelding med invitasjon til en pressekonferanse med Olsen.

Olsen har siden 2006 vært ansatt på halvtid i klubben som analysesjef.

- Kontrakten med Vålerenga la så store begrensninger på andre typer oppdrag jeg kunne påta meg at jeg etter grundige overveielser valgte å be om en fristillelse. Jeg er glad for at Vålerenga kunne være imøtekommende og løse meg fra kontrakten, sier Drillo i en pressemelding osloklubben sendte ut torsdag ettermiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere