*Nettavisen* Sport.

Drillo vil ha Semb

Foto: (Scanpix)

- Håper han hopper av i TV 2.

13.08.09 15:53

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Hvem som skal lede Norges A-landslag etter den pågående VM-kvalifiseringen er fortsatt uklart. Likevel er det ikke ny landslagssjef NFF jakter mest på akkurat nå.

Det er ny toppfotballsjef som er aller viktigst, og som må på plass først.

- Det stemmer. I den grad vi jakter på noe, så er det en person til den stillingen, sier konstituert generalsekretær, Erik Loe, til Nettavisen.

Egil Drillo Olsen er ikke i tvil om hvem NFF må få kloa i.

- Nils Johan Semb. Det har jeg også sagt når NFF har spurt om min mening, sier han.

- Nils Johan er flink til å lede, flink til å samarbeide med folk og er tøff nok til å sette krav. Det er store midler det er snakk om, mye penger, og det må en sterk leder til i forbindelse med fordelingen av disse midlene, fortsetter han.

Drillo avviser at ønsket om Semb har noe som helst med at det muligens kan øke hans sjanse til å fortsette som landslagssjef – siden Semb også deler hans fotballfilosofi.

- Jeg håper selvsagt at NFF satser på en person som står for den samme ideologien som jeg står for. Min rolle som videre landslagssjef betyr likevel ingenting for dette. Det handler kun om at jeg håper på en person som kan være med på å utvikle den fremoverrettede fotballen videre, sier Drillo.

Tidligere har også Per Mathias Høgmo fremmet Sembs navn.

PS. Nils Johan Semb var ikke tilgjengelig for kommentar torsdag ettermiddag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag