RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dristig forslag på langoddsen

Dagens kamper er ingenting å sette sparepengene på. Vi kjører en dobbel til 8,72 i odds, og moderer innsatsen.

Dagens fotballkamper preges av underbetalte favoritter og vidåpne oppgjør. I svensk hockey finner vi derimot flere akuelle spill, og sikrer spenningen i kveld med en liten oddsbombe.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Godt betalt for status quo ved fulltid
Brynäs ligger på fjerdeplass på tabellen, og sluttspillsplassen virker trygg. HV 71 ligger syv poeng foran på andreplassen. Form på det jevne for begge lagene, og til denne mangler noen sentrale spillere i lagoppstillingene til begge. Brynäs er uavgjortspesialistene framfor noen, og 4 av de 5 siste hjemmekampene har gått til forlengning. 11-9-6 hjemme totalt.

HV 71 er seriens beste bortelag med sine 12-8-6. De to siste bortekampene har endt med spilleforlengelse. Poengdeling også i denne virker absolutt ikke usannsynlig!

Hjemmelaget stiller sterkt
Mora har bare tapt en av de siste ti kampene, og kun målforskjellen skiller laget fra sluttspillsplass. Tre av lagets tsjekkiske stjerner har vært satt ut av laget i det siste grunnet en tur på byen, men laget har allikevel klart seg bra. Tsjekkerne, inkludert poengmaskinen Pavel Brendl, er ventet tilbake til denne kampen. 13-4-9 hjemme er absolutt godkjent.

Linköping er også i god form og ligger fire poeng foran dagens motstander på tabellen. De tre siste kampene er vunnet, men de tar sine fleste poeng på egen is. 6-7-13 på bortebane sålangt. Meget viktig kamp for begge lag, men Mora trenger poengene mest og spiller hjemme, og det avgjør veldig ofte slike kamper. I tillegg vil nok spillerne som har vært utestengt internt være sugne på å gjøre opp for seg både for laget og for hjemmefansen. Vi tror på Mora, og setter noen kroner på H.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere