RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmeduoen satt ringside

Foto: Erik Johansen / SCANPIX
Sist oppdatert:
LERKENDAL (TV2 Nettavisen): Blant de 8000 tilskuerne på Lerkendal i kveld var også trøndernes drømmeduo: Martin Andresen og Alexander Ødegaard.

De to landslagsspillerne står øverst på Rosenborgs ønskeliste foran 2005-sesongen og det er liten tvil om at trønderne vil strekke seg langt for å sikre seg duoen som led felles skjebne i høst; nedrykk til 1. divisjon med henholdsvis Stabæk og Sogndal.

Sportsdirektør Rune Bratseth understreker imidlertid at det er alt for tidlig å si noe om Andresen og/eller Ødegaard spiller for RBK neste år.

- Vi har pratet sammen i dag og vi har presentert klubben og hvilke tanker vi har gjort oss for kommende sesong. I tillegg har de fått svar på en del spørsmål. Nå er det opp til Andresen og Ødegaard å finne ut om de ønsker å flytte til Trondheim og spille for oss, sier han.

Hva de to lander på, er imidlertid uvisst.

- Vi står midt oppe i diskusjonen og jeg kan ikke si noe mer nå, sa Martin Andresen da TV2 Nettavisen møtte ham på vei til kampen.

Sammen med Alexander Ødegaard og deres felles agent Rune Hauge overvar han oppgjøret mellom de svenske cupmestrene og det som kanskje blir hans nye lagkamerater.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere