RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmefinale i US Open

Foto: EDUARDO MUNOZ / Reuters / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Storfavorittene enkelt videre fra hver sin semifinale.

Victoria Azarenka fra Hviterussland møter regjerende mester Serena Williams i en ny finale i US Open.

Verdenstoeren Azarenka slet seg videre sin annen strake US Open finale med å slå italienske Flavia Pennetta med 6-4, 6-2. Williams på sin side hadde mindre problemer med å slå kinesiske Li Na med 6-0, 6-3. Det til tross for at Li reddet hele seks matchballer i sin egen serve på stillingen 5-2.

Kampen mellom Azarenka og Pennetta ble en kamp hvor de personlige feilene florerte, og spillerne brøt hverandres server hele 13 ganger. Det var den annenseedede 23-åringen Azarenka som viste seg som den største vinnerskallen.

- Jeg er kjempefornøyd med å være tilbake i en finale her og kjempe om den store pokalen, sa Azarenka. Hun måtte innrømme at det ble en tøff kamp.

- Det ble en flott kamp med mye følelser og nerver. Det ble vanskelig fordi jeg slet med å finne rytmen. Dessuten er Flavia en skikkelig fighter, og jeg fikk aldri ballen helt i spill, sa 23-åringen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere