RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmekampen utsatt

Foto: Sascha Klahn/Scanpix
Sist oppdatert:
Holly Holm trakk seg fra avtalen om å bokse mot Cecilia Brækhus.

Team Sauerland og Viasat-ledelsen hadde en muntlig avtale med verdens beste kvinnelige bokser, Holly Holm, som gikk ut på at hun skulle møte Brækhus til kamp.

Den avtalen har amerikaneren nå brutt.

- Teamet til Holm har bestemt seg for å velge en annen vei. Dette er veldig synd, fordi vi ville elsket å ha sett den mest spennende kampen i kvinneboksing i oktober. Vi hadde en muntlig avtale om at kampen skulle finne sted på Kessler-Stiegliz undercard. Vi er imidlertid optimistiske på å få til kampen til neste år, sier Meyer til VG.

Også hos Viasat, som skulle sende kampen, er skuffelsen stor over at Holm valgte å trekke seg fra avtalen.

- Jeg trodde at dette var i orden, og nå er jeg veldig skuffet over at det ikke blir det slik vi hadde forespeilt oss i første omgang. Men vi skal i et nytt møte med Team Sauerland i neste uke for å finne ut hva som har skjedd, sier sportssjef i Viasat, Stian Kleppo, til VG.

Avlysingen av kampen kan føre til at Brækhus velger å fokusere på å få tak i det siste av de fire VM-beltene. Hun mangler i dag IBF-beltet som Noni Tenge fra Sør-Afrika har kjempet til seg. Fra mai 2010 har Brækhus hatt VM-beltene i WBC, WBA, og WBO.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere