RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmekveld for Rangers

UHELDIG: Mats Zuccarello Aasen kunne blitt Rangers-helt i natt, men brente alle sine kjempesjanser.
UHELDIG: Mats Zuccarello Aasen kunne blitt Rangers-helt i natt, men brente alle sine kjempesjanser. Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Men ikke for Mats Zuccarello Aasen.

New York Rangers bortemøte mot San Jose Sharks lørdag måtte avgjøres på straffer. Mats Zuccarello Aasen har vist seg å være en meget habil avslutter for New York-klubben, og har scoret på fem av åtte forsøk. Det gir nordmannen en prosent på 62,5 prosent, som er femte best av dem som har tatt fem straffer eller mer.

«Zucca» ble derfor plukket ut av John Tortorella til å ta en av straffene.

Men for tredje gang i NHL-karrieren, bommet Zuccarello.

Et kjedelig skår i Oslo-guttens NHL-statistikk, som vokser seg penere for hver kamp som spilles, men heldigvis ingen fatal miss.

Lagkameratene i Rangers klarte nemlig å sikre seiere. Wojtek Wolski og Brandon Dubinsky scoret på sine straffer, samtidig som Henrik Lundquist var sikkerheten selv i målet. Svensken stoppet 31 skudd i løpet av kampen, og reddet i tillegg fem av Shakrs' seks straffeskudd. Dermed ble stillingen 2-1 til gjestene, og meget viktige poeng reiste hjem til New York.

Tre av de fire siste kampene har endt med seier, og sjuendeplass er status i the Eastern Conferance. Åttendeplass og bedre sikrer sluttspill.

Det sto 2-2 mot etter ordinær tid samt spilleforlengning. Erik Christensen og Michael Sauer scorer Rangers-målene, mes Ryan Clowe og ben Eager buttet for hjemmelaget. Zuccarello fikk relativt lite istid med sju minutter og 51 sekunder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere