RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmelag i poker - siste sjanse

Sist oppdatert:
Ta ut ditt eget drømmelag i poker og vinn tur til Barcelona i vår VM-konkurranse. Det er gratis å delta!

Les mer om poker i vår pokerseksjon!

Du har sikkert hørt om eller vært borti drømmelag i fotball. Nå er dette på full fart inn i poker også. TV 2 Nettavisen arrangerer i samarbeid med nettstedene Scandipoker.com og TheBalrog.com en drømmeliga for hovedturneringen i VM i Las Vegas.

Det koster ingenting å delta - og du kan vinne en plass i den store European Poker Tour-turneringen i Barcelona i midten av september! Fjorårets vinner av EPT Barcelona fikk hele tre millioner norske kroner for seieren.

Slik deltar du: Du velger ut et lag fra en liste på 247 spillere. Hver spiller koster mellom 20.000 og 110.000 fantasidollar, og du har 1,4 millioner dollar til rådighet. Du kan ha så mange spillere du vil på laget ditt.

Du må være minst 18 år for å delta, og laget må være registrert innen fredag 28. juli klokken 21.00. Da starter hovedturneringen i årets World Series of Poker i Las Vegas.

Laget kan du registrere her!

Spillerne får poeng hvis de er blant de ti prosent beste hver spilledag. De ni beste spillerne får henholdsvis 50, 40, 35, 30. 27, 24, 21, 19 og 17 poeng, mens det deles ut 12 poeng for hver spiller som er blant de 50 beste, 8 poeng for å være blant de 100 beste, 5 poeng for å være blant de 200 beste, 3 poeng for å være blant de 400 beste og 2 poeng for å være blant de ti prosent som ligger an til å få pengepremie.

Fullstendig reglement finner du her!

Førstepremien er som nevnt deltagelse i EPT-turneringen i Barcelona 13. til 17. september, inkludert fly og hotell. Premien har en verdi på cirka 6.000 euro. Premien er sponset av Fullonpoker.com.

Det er også premie til andre- og tredjeplassen, samt til det laget som hver spilledag har økt mest i poeng fra foregående spilledag. Også disse premiene er sponset av Fullonpoker.com.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere