RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX

Drømmemål ga Molde-seier

Sist oppdatert:
Joshua Gatt gikk solo fra midtbanen før 2-1-scoringen.

START - MOLDE 1-2: Det var Tippeligaens bunnlag mot Tippeligaens topplag som møttes på Sør Arena i Kristiansand torsdag kveld.

Og bunnlaget tok ledelsen.

Halve banen
Ole Martin Årst scoret for Start seks minutter etter pause. Det var heller ikke ufortjent - serieleder Molde var under pari.

Molde svarte imidlertid med én gang. Etter avspark gikk Magne Simonsen i angrep og spilte fri Daniel Chukwu Chima, som elegant styrte ballen forbi Kenneth Høie i Starts mål.

En halvtime før slutt gikk Joshua Gatt solo fra midtbanen. Han mottok ballen på høyrekanten, fosset framover mot en ryggende Jesper Mathisen, kjørte en venstre-høyre-finte og banket ballen opp i nettaket ved nærmeste stolpe.

En vidunderlig scoring! Og den sikret Molde seieren.

- Den satt langt inne. Men den måten vi kom tilbake på, var veldig, veldig god. Vi er langt fra så gode som vi kan være, men det var godt å få med seg tre poeng, sa Ole Gunnar Solskjær til TV 2 Sporten.

Ikke bekymret
Han er ikke bekymret over at bunnlaget skapte såpass mye trøbbel for serielederen.

- Vi vant 1-0 på veldig mange dårlige dager i Manchester United også, påpekte Solskjær.

Starts nye trener, Mons Iver Mjelde, var både skuffet og fornøyd etterpå.

- Jeg synes vi gir Molde en god kamp. Vi er nære på, men får litt dårlig betalt. Det er litt typisk lag som er i motgang. Jeg synes guttene skal ha all honnør for at de fremstår på en bedre måte, sa Mjelde.

Molde har etter denne seieren 38 poeng på 18 kamper, og dermed også seks poengs forsprang til tabelltoer Tromsø. Start har kun 14 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere