RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmen kan bli virkelighet

Sist oppdatert:
NABEUL (TV 2 Nettavisen): Gunnar Pettersen ba spillerne drømme om å nå langt i VM. Nå er drømmen i ferd med å bli virkelighet.

NORGE – SVERIGE 34-31: Før avreise til Tunisia fikk de norske VM-spillerne én oppgave av Gunnar Pettersen. De skulle drømme om suksess i VM.

- Vi hadde drømt det. Gunnar har ønsket at vi skulle drømme om det og det gjorde vi jo. Men at det skulle gå i oppfyllelse er helt topp, sier Rune Skjærvold til TV 2 Nettavisen.

Etter seieren over Kroatia mandag, var det ikke mange som trodde at tidenes første VM-seier over Sverige skulle komme dagen etter.

- Jeg lå og drømte om det i dag «Tenk om vi slår Sverige da?». Nå har vi gjort det, gliser Kristian Kjelling.

Med to poeng mot Sverige, er Norge plutselig i den situasjonen at de kan kvalifisere seg til spill om medaljer uten hjelp fra andre nasjoner. Med seier over Spania torsdag, er de klare for semifinale.

- Det er mange som har drømt om det. Jeg har drømt om det selv også. Men det er ikke mange som har trodd på medalje, sier Frank Løke.

Drømmen kan bli en realitet på torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere