RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmen lever

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Wolves-drømmen om fortsatt spill i den øverste divisjonen fortsetter å leve. Grunnen har et navn: Henri Camara.

Henri Camara scoret i sin femte ligakamp på rad for Wolverhampton, og sammen med Carl Court sikret han hjemmelaget tre livsviktige poeng. Den 26-år gamle landslagsspilleren fra Senegal har virkelig funnet veien til nettmaskene når det gjelder som mest, og dermed er det fortsatt et lite håp om at den gamle storklubben fortsatt skal få spise kirsebær med de store neste sesong.

Går gjennom ild og vann
- Man vet aldri hva som kan skje, vi kan ikke gi opp, og én ting er sikkert – disse guttene gjør alt det jeg ber dem om!, skrøt Wolves-sjef Dave Jones etter seieren.

Til tross for de tre poengene ligger Molineux-laget fortsatt sist, men nå skiller det bare seks poeng opp til Manchester City på sikker plass når fire vanskelige kamper mot Birmingham (B), Everton (H), Newcastle (B) og Tottenham (H) gjenstår.

Målene kom på hver sin side av sidebyttet, først da Carl Court headet inn Mark Clydes innlegg etter en halvtimes spill, deretter da Henri Camara plukket opp stussen fra Carl Court midtveis i andreomgangen. Dermed gjorde det ikke all verden at Henri Camara bommet på et straffespark i sluttsekundene – landslagsspissen kan fortsatt gå på byen i Wolverhampton uten å måtte betale for drikkevarene selv.

Steffen Iversen var heller ikke denne gang funnet verdig til en plass på benken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere