RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmer om tour-retur

Stefan Schumacher i gul trøye
Stefan Schumacher i gul trøye Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)
Stefan Schumacher har målet klart for fremtiden.

Stefan Schumacher var en av de store stjernene da han ble tatt for doping i 2008.

Tyskeren vant Amstel Gold Race i 2007 og begge tempoene i Tour de France i 2008. Da det ble klart at han hadde testet positivt for CERA var det liten nåde å få for Schumacher.

Etter et par år borte fra sykkelsporten signerte tyskeren for Miche, før turen nå går videre til Michael Rasmussens Christina Watches.

Les mer:Her er Kyllingens «nye stjerne»

I 2008 testet han først positivt under touren, for så å bli tatt igjen under OL. 30-åringen er klar på at han vil tilbake til det franske etapperittet, men vet at det ikke skjer med det første.

- Jeg har et ønske om å kjøre Tour de France så mange ganger som mulig, sier han til feltet.dk.

- Jeg vet godt at det ikke blir mulig neste år, men touren er det største løpet i verden, og alle ryttere drømmer om å være en del av det.

Den danske stjernen Michael Rasmussen har flere ganger uttalt seg negativt til at han ble kastet ut av touren i 2007, og har et ønske om revansje som driver han fremover. Stefan Schumacher mener at man bare må se fremover, ikke bakover.

- Det med revansje og hevn tenker jeg ikke noe på. Mitt livssyn er å se fremover med et åpent sinn. Det som er skjedd har skjedd, og jeg kan ikke gjøre noe med det.

Stefan Schumacher vil neste sesong bli lagkamerat med norske Frederik Wilmann i det danske laget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere