RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmer om United og Arsenal

Sist oppdatert:
St. Etienne-stjernen Didier Zokora drømmer om en overgang til Arsenal eller Manchester United når overgangsvinduet åpner i januar.

Den defensive midtbanespilleren står høyt oppe på både Sir Alex Ferguson og Arsene Wengers ønskeliste.

I januar kan Zokora, som har fått kallenavnet «El Maestro» i Frankrike, bli solgt til en av de to engelske storklubbene. Det vil i så fall være en drøm som går i oppfyllelse for midtbanespilleren.

- Jeg vet ikke om jeg blir solgt til United, men jeg vet at de har tatt kontakt med St. Etienne. Det betyr at jeg gjør noe veldig bra i de kampene jeg spiller. Men jeg vet ikke om noe er avgjort foreløpig, sier landslagsspilleren for Elfenbeinkysten til Sky Sports News.

- En drøm i oppfyllelse
- Men det vil være en drøm for meg å spille for en storklubb som Manchester United. Arsenal er også et strålende lag og for meg føles det bra at managere som Sir Alex Ferguson og Mr. Wenger ønsker deg, påpeker Zokora.

Zokora sier at han elsker engelsk fotball og at målet en gang er å spille i Premier League.

- Jeg elsker engelsk fotball. Mitt favoritt stadion er Anfield, med «The Kop», sier Zokora.

St. Etienne-stjernen har en spillerstil ikke ulik Patrick Vieira og Roy Keane, spillere som foreløpig ikke er blitt erstattet i henholdsvis Arsenal og Manchester United.

Skal opp på deres nivå
Men afrikaneren vil ikke bli sammenliknet med slike spillere.

- Som jeg sa, så vil det være en drøm for meg å spille for disse lagene, men Keane og Vieira er fotball-ikoner og det vil bare skape press om jeg blir hentet for å erstatte dem. Men på trening, snakker alltid treneren om Vieira, Makelele og Keane - og en dag skal jeg komme opp på deres nivå, varsler Zokora.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere