Gå til sidens hovedinnhold

- Drogba fortjener en mottakelse her

Jose Mourinho håper på Didier Drogba-møte.

Chelsea-manager José Mourinhos ønske i trekningen av mesterligaens åttedelsfinale? Galatasaray og et gjensyn med Didier Drogba på Stamford Bridge.

Den ivorianske storscoreren har fortsatt heltestatus hos Chelsea-fansen for sin avgjørende rolle i mesterligafinalen mot Bayern München i 2012. Han holdt nervene under kontroll og scoret det avgjørende målet i straffesparkkonkurransen.

Nå terroriserer Drogba Europas beste forsvarsspillere i Galatasarays farger. Mourinho har likevel ingen problemer med å ønske spissveteranen tilbake til gamle jaktmarker.

- Han fortjener en mottakelse her. Til og med mer enn meg. Han fortjener hyllesten jeg fikk mot Hull. Han fortjener det doble eller tredoble av det. Jeg vet hva jeg følte, og jeg mener Didier fortjener det samme, sa Mourinho etter at gruppeseieren i mesterligaen var sikret onsdag.

Toppscorer
Hull-møtet han snakker om var Mourinhos første hjemmekamp etter comebacket i Chelsea. Nå håper han fansen får sjansen til å ta imot Drogba på samme måte.

- Ja, Galatasaray er en vanskelig motstander, veldig vanskelig. Men jeg ville likt det om Didier kom tilbake hit og fikk føle det jeg følte.

Drogba er Chelseas mestscorende spiller i europacupene med 34 mål på 69 kamper. Han har en høy stjerne hos sin tidligere manager etter å ha skutt klubben til flere titler under Mourinhos trenerperiode fra 2004 til 2007.

Tøft
Trekningen av åttedelsfinalene i mesterligaen skjer mandag. Der kan Chelsea få Galatasaray, Leverkusen, Milan, Olympiakos eller Zenit St. Petersburg. To tøffe kamper venter uansett, mener Mourinho.

- Du har den russiske mesteren, et tøft tysk lag og den tyrkiske mesteren med «Kong Didier». Vi må glemme mesterligaen nå. Fram til den starter igjen i februar, må vi jobbe med å forbedre laget og få resultater i England. (©NTB)

Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai

Kommentarer til denne saken