RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(EPA/Scanpix)

Drogba fyrer løs mot Sjevtsjenko

Didier Drogba mener lagkameraten Andrej Sjevtsjenko må bli mindre egoistisk for å lykkes i Chelsea.

- Jeg liker å dele. Men når jeg gir bort noe, liker jeg også å få noe tilbake, sier Drogba til magasinet France Football.

- Sånn var det i fjor med Hernan Crespo. Denne sesongen har det vært litt annerledes. Når det gjelder Sjevtsjenko, ser jeg ikke noe tegn til at han ønsker å samarbeide.

- Vi vet jo at vi ikke er rivaler, ettersom det er plass til to spisser på laget. Slik har det ikke vært de siste årene, minner han om.

Drogba mener lagkameraten, som kostet Chelsea svimlende 380 millioner kroner da han kom fra Milan før sesongen, er under fór stort press til å skjønne at han må samarbeide med resten av laget for å lykkes.

- Kanskje han tror at han må rettferdiggjøre overgangen ved å score uansett hva som må til. Det er veldig tøft å takle for ham, mener ivorianeren.

- Men situasjonen var den samme for meg da jeg kom til klubben. I Chelsea er det mer enn alle andre steder slik at man må sette laget foran seg selv.

Sjevtsjenko har scoret tre mål på 21 Premier League-kamper. Hans sviktende form bekymrer de regjernede mesterne, og får mye av skylden for den dårlige stemningen i London-klubben.

Ukraineren fikk et lite pusterom da han noterte seg for to fulltreffere i 4-0-seieren mot Wycombe i tirsdagens ligacupkamp - den siste på pasning fra Drogba. Dette var spissens første scoringer på sju uker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere