RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Drogba har malaria

Sist oppdatert:
Og derfor har spissens form vært dalende de siste ukene.

Chelsea-spiss Didier Drogba har blitt diagnostisert med malaria, men stiller likevel på banen når londonklubben møter Fulham.

Klubben trodde først at ivorianeren hadde pådratt seg et virus, men blodprøver har nå påvist at det er den tropiske sykdommen.

- Vi oppdaget det mandag kveld da blodprøvene viste at han hadde malaria. Jeg vet ikke hvor han har fått det fra, sier Chelsea-manager Carlo Ancelotti ifølge avisen The Telegraph.

- Sykdommen har ført til at han har mistet mye kraft og trening. Han er ikke i toppform, men har fått behandling for sykdommen, og skal være bedre igjen nå, fortsetter den italienske treneren.

Drogba startet årets sesong i kanonform og var meget sentral da Chelsea sikret flere storseiere tidlig i høst. Totalt denne sesongen står han bokført med seks mål og seks assist i ligaen.

Den siste tiden har imidlertid formen vært dalende, og i søndagens kamp mot Liverpool på Anfield startet spissen på benken, før han ble byttet inn etter pause i 2-0-tapet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere