RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drogba hyller Kong Claude

HELT: Didier Drogba hyller Makelele (bilde).
HELT: Didier Drogba hyller Makelele (bilde). Foto: SCANPIX/EPA/SEAN DEMPSEY
Sist oppdatert:
Didier Drogba gir én spiller hovedæren for Chelseas strålende sesong. Midtbanekrigeren Claude Makelele.

Franskmannen Makelele har stort sett spilt samtlige kamper for Chelsea denne sesongen, men er ikke blant stjernene som har stjålet fokuset.

Midtbane-ankeret har i kulissene styrt Chelsea-skuta til en tabelledelse på ti foran Arsenal. Chelsea-spissen Didier Drogba mener imidlertid at Makeleles innsats på midtbanen er hovedårsaken til London-klubbens suksess denne sesongen.

- Makelele er den spilleren som har imponert meg mest i Chelsea denne sesongen. Både med sin erfaring, rutine og karisma. Han er en klassespiller, som gjør tingene enkelt og rett, sier Drogba til den franske avisen L'Equipe.

- Svært viktig spiller
Drogba mener bestemt at Chelsea ikke hadde ledet tabellen hadde det ikke vært for Claude Makelele - av Chelsea-fansen kun kalt «Kong Claude».

- Makelele er en spiller som er svært viktig for vårt system. Vi spiller på en helt annen måte når Makelele ikke er med oss, fastslår Drogba.

Drogba, som ble kjøpt til Chelsea fra franske Marseille i fjor sommer, advarer dem som sier at Chelsea allerede har sikret seg gullmedaljen.

- Det er vanskelig å vinne over oss. Men vi lever hele tiden med tanken om at vi kan tape kamper. Vi har en komfortabel ledelse, men likevel kan vi ikke slappe av, sier Chelsea-spissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere