*Nettavisen* Sport.

Drogbas telefonboikott

Chelsea-stjernen pratet villig vekk før kampen, men nektet å svare da Yssouf Koné ringte etter sjokkresultatet.

19.09.07 13:29

MILLLENNIUM GLOUCESTER HOTEL, LONDON (Nettavisen): Han har grunn til å smile etter 1-1 mot Chelsea, Yssouf Koné. Tirsdag kveld var han med på sin største fotballopplevelse noensinne, da Rosenborg holdt et av Europas absolutt beste lag til 1-1 på bortebane.

Drogba nektet å svare
Men én person nektet å ta del i landsmannens glede – Chelseas stjernespiss Didier Drogba. Og det til tross for at ivorianeren var svært så aktiv på telefonen i forkant av tirsdagens kamp.

- Ja, ja, jeg pratet mye med ham før kampen, forteller Koné til Nettavisen.

- Han var nok skuffet over at han ikke kunne spille, men ønsket oss lykke til – selv om han nok ønsket at vi skulle tape, smile Koné lurt.

Men takket være Miika Koppinens kriging innenfor Chelseas sekstenmeter etter 24 minutters spill gikk trønderne aldri på det tapet alle hadde spådd. Og da ble plutselig Drogbas telefon akkurat som Chelseas angrep denne sesongen – helt kaputt.

- Jeg forsøkte å få tak i ham etter kampen, men han tok aldri telefonen, forteller RBK-angriperen.

- Han var vel skuffet over resultatet.

Frykter Valencia mest
Dagen etter dagen var det imidlertid ingen i Rosenborg-leiren som var skuffet over resultatet på Stamford Bridge. Knut Tørum tøyset tirsdag kveld med «de to poengene som Rosenborg hadde tapt», men onsdag morgen skinte han som ei sol da han bladde gjennom de engelske avisene som harselerte med José Mourinho og hans mannskap.

Selv regner Yssouf Koné nå med at det er Valencia, og ikke Chelsea, som blir den tøffeste motstanderen i gruppa.

- De er veldig gode, og det laget jeg frykter mest i gruppa, sier afrikaneren, som hadde en meget stille natt etter Chelsea-oppgjøret.

- Noen feiring? Ble trommene dratt frem?

- Nei, jeg var så sliten etter kampen – du må huske at dette var Chelsea. Jeg dro rett på hotellet for å sove.

Groggy Basma
Sove godt gjorde også Christer Basma, til tross for en dundrende hodepine etter en duell i Rosenborgs sekstenmeter mot slutten av førsteomgangen. Sannsynligvis var det Lars Hirschfeld som traff sin midtstopper, som aldri kom ut til andreomgangen.

- Det banket skikkelig i hodet i går, og jeg er ør i dag også, så da var det best å droppe det. Men jeg regner med å være klar i løpet av et par dager.

- Det positive med en slik skade, er at jeg i alle fall fikk sove skikkelig, noe som ikke alltid er tilfelle etter sånne kamper, sier RBK-stopperen til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.