RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drogbas trippel

(Scanpix/EPA)
Sist oppdatert:
Nyopprykkede Watford var levnet små sjanser før møtet med Chelsea på Stamford Bridge. Ferskingene fikk det da også tøft.

Chelsea - Watford 4-0: Med én seier i årets Premier League kom Watford til Stamford Bridge med ambisjoner om å ta ett eller tre sensasjonelle poeng. Chelseas stjernemannskap ville det annerledes, og det var egentlig aldri tvil om hvilket lag som skulle dra i land seieren.

God åpning
Hjemmelaget åpnet godt, uten å skape de helt store sjansene. I det 19. minutt burde det imidlertid stått 1-0. Didier Drogba fikk stå mutters alene fem meter fra mål, men hodestøtet gikk utrolig nok over.

Åtte minutter senere fikk Drogba sin revansj. Spissen bredsidet ballen i mål etter et hardt innlegg av Geremi. I det 36. minutt var det duket for nestenreprise: 2-0 ved Drogba fra skrått hold, men denne gangen var det spissmakker Andreiy Shevchenko som kunne notere seg for målgivende.

2-0 sto seg til pause, og det var fullt fortjent etter spill og sjanser. Watford hadde lite å stille opp med mot Jose Mourinhos blå brigade i før hvilen.

Giftig spissduo
I andre omgang fortsatte Chelsea det overbevisende spillet. I det 52. minutt ble det Drogbas tur til å servere Shevchenko. Ukraineren viste fart og styrke da han brystet ballen forbi målvakt Ben Foster, og sørget for 3-0. Det er tydelig at samarbeidet virkelig begynner å fungere mellom de to superspissene.

Måltyven Drogba var likevel dagens mann, og ble hat-trick-helt i det 69. minutt. Nok en gang kom avslutningen fra kloss hold, med målgivende signert Geremi. 4-0 sto seg til slutt, og manager Mourinho kan registrere at laget hans puster Manchester United kraftig i nakken.

- For øyeblikket tror jeg ingen i verden er bedre enn Drogba i å score og spille slik han gjør. Han scorer i Premier League, mesterligaen og ligacupen - og spiller fantastisk, sier Mourinho til Sky Sports.

Chelsea er oppe i 28 poeng på tolv kamper, det samme som ligaleder United har før lørdagens møte med Blackburn. Watford flørter med nedrykk, og står bokført med skarve ni poeng.

- Vi var ikke uheldige. Chelsea var mye bedre enn oss og vi fikk som fortjent, sier Watford-manager Adrian Boothroyd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere