ASTON VILLA - MANCHESTER UNITED 2-2:

Manchester United ledet 2-0 borte mot Aston Villa og så ut til å være på vei mot en grei seier i lørdagens kamp, men vertene slo nådeløst tilbake mot slutten.

Philippe Coutinho scoret vertenes andre mål i sin debut for Birmingham-klubben. Brassen, som nylig ble hentet på lån fra Barcelona, ble byttet inn på stillingen 2-0 til United, og gjorde seg umiddelbart bemerket for sin nye klubb.

Først var han svært involvert da Jacob Ramsey reduserte, før han selv sørget for utligningen noen minutter senere.

- Jeg har savnet disse kampene og Premier League. Jeg er veldig glad for å være her med mine nye lagkamerater. Det var en god start og vi beholdt troenhelt til siste slutt, sier Coutinho til Sky Sports etter kampen.

Manchester United så tidvis meget bra ut i denne kampen og Bruno Fernandes scoret begge målene for gjestene. Det skulle likevel ikke holde til seier.

- Den mentale skjørheten i dette United-laget er slående. De trodde kampen var vunnet på stillingen 2-0. Dette er grunnen til at de er der de er. De mistet fatningen igjen og Villa har straffet dem, skrev Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst på Twitter etter at utligningsmålet kom.

Keepertabbe

Manchester United fikk en drømmestart på kampen og tok ledelsen allerede etter fem minutter, takket være en kjempebrøler av Aston Villa-keeper Emilio Martinez.

Alex Telles dyttet et frispark til Bruno Fernandes, som klemte til. Han fikk ikke fulltreff, men i det Martinez skulle plukke ballen, slapp han den inn mellom beina.

Gjestene fra Manchester så meget friske ut i rundt 35 minutter av første omgang og hadde lenge full kontroll på Villa. Etter 19 minutter var United på farten igjen da Alex Telles slo et godt innlegg mot Edinson Cavani. Uruguayaneren nådde ikke frem, men ballen datt ned hos Mason Greenwood ved bakre stolpe. Denne gang var imidlertid Martinez patent og kom raskt ut og fikk stoppet avslutningen fra unggutten.

Svenske Anthony Elanga hadde fått sjansen fra start og gjorde et positivt inntrykk. I det 23. minutt ropte han på straffe etter at han ble løpt overende av Morgan Samson inne i 16-meterfeltet, men dommer David Coote var ikke overbevist.

Aston Villa brukte tid på å komme seg inn i kampen og trillet mye ball, uten å gjøre så mye med den. Det ble mye på tvers og bakover, og lite fram mot angrepsspillerne.

Villa våknet

28 minutter var prøvd da Alex Telles prøvde lykken på et frispark. Skuddet fra brasilianeren var hardt, men keeper Martinez bokset greit unna.

Greenwood forsøkte seg igjen noen minutter senere. Angrepsspilleren kom seg fri i boksen og avsluttet fra skrått hold. Martinez ga retur, men ingen kom på den.

Først mot slutten av omgangen våknet hjemmelaget for alvor og skapte sin største sjanse da nykommer Lucas Digne kom til avslutning ved bakerste stolpe. Keeper David De Gea var imidlertid med på notene og reddet skuddet fra franskmannen.

De Gea har vært i strålende form for Manchester United denne sesongen og var igjen meget god bakerst for laget i denne første omgangen på Villa Park.

Litt tidligere i omgangen hadde også Emiliano Buendia en god mulighet etter en corner. Han fikk hodet på ballen, men også da var De Gea på plass og reddet.

United gikk til pause med ledelse, etter en svært oppløftende omgang for deres del.

Byttet inn Coutinho

Aston Villa fortsatte den gode trenden tidlig i andre omgang og kort tid etter sidebyttet kom Jacob Ramsey til en god mulighet. Igjen var De Gea på plass.

I andre enden var United farlige og skapte gode sjanser ved Elanga og Greenwood i det klokka passerte rundt 60 minutter. Nettkjenning ble det likevel ikke.

Det lå et mål i lufta og det skulle komme. Klokka viste 67 minutter da Bruno Fernandes ble satt opp av Fred og fra litt utenfor 16-meteren vartet midtbanespilleren opp med en glimrende avslutning og det sto 2-0 til United.

Aston Villa fattet håp da Jacob Ramsey satte inn reduseringen i det 77. minutt.

Og ikke lenge etter var utligningen et faktum. Innbytter Philippe Coutinho fikk ballen i boksen og fikk en enkel oppgave med å sette inn vertens andre scoring.

Brasilianeren var også sentral da Ramsey satte inn reduseringen like før.

Flere mål ble det ikke på Villa Park og dermed endte det 2-2 mellom lagene, selv om Donny van de Beek fikk en stor sjanse helt på tampen av oppgjøret.