WEST HAM - EVERTON 2-3:

Belgieren Romelu Lukaku kunne ikke bedt om en bedre debut for Everton, da han ble byttet inn til pause og scoret det avgjørende 3-2-målet mot West Ham lørdag.

Det har vært knyttet store forventninger til kraftspissen som har kommet på lån fra Chelsea denne sesongen, og sammen med en strålende Leighton Baines sørget belgieren for at Everton kunne ta med seg alle tre poengene fra Upton Park.

West Ham scoret først
Det var riktignok hjemmelaget som sto for det første målet, da Matt Jarvis fant Ravel Morrison like utenfor sekstenmeteren etter 30 minutter spill.

Morrison gjorde ingen feil og overlistet Tim Howard i Everton-målet.

Etter scoringen la West Ham seg mer bakpå og Everton slet med å utligne. Derfor sto det 1-0 ved pause.

Etter hvilen fortsatte gjestene fra Liverpool å presse på for utligning 60 minutter ble gjestene belønnet med et frispark.

Frisparkperler fra Baines
Det tok venstreback Leighton Baines svært godt vare på, da han på nydelig vis skrudde ballen hardt oppe i høyre hjørnet. Og Everton kunne dermed juble for 1-1.

Til tross for at gjestene fortsatte å satse framover var det hjemmelaget som igjen kunne slippe jubelen løs 15 senere. Etter 75 minutter fikk nemlig Mark Noble straffe da han ble felt inne i sekstenmeteren.

Straffen satte Noble sikkert i mål og dermed sto det 2-1 til hjemmelaget.

Jubelen skulle derimot bli kortvarig for Noble og West Ham. Ti minutter før full tid felte Noble unge Ross Barkley og ble belønnet med sitt andre gule kort for dagen. Dermed måtte West Ham spille siste del av kampen med kun ti mann.

Og verre skulle det bli for hjemmelaget. Evertons Leighton Baines viste allerede tidlig i annenomgang at han er dyktig på frispark og etter 82 minutter gjorde han det igjen.

Den engelske landslagsbacken gjorde ingen feil og skrudde nok et frispark forbi Jussi Jääskelainen og det sto dermed 2-2.

Lukaku avgjorde
Scoringen ga gjestene virkelig blod på tann og kun ett minutt senere var snuoperasjonen et faktum da Lukaku stanget inn Kevin Mirallas' innlegg.

Flere mål ble det ikke og drømmedebuten for Romelu Lukaku er et faktum etter at han ble matchvinner i Evertons 3-2-seier mot West Ham lørdag.

De blå fra Liverpool ligger nå på fjerdeplass i Premier League med ni poeng.