Drømmedebuten

Endelig var suspensjonen over. Og Mark Viduka feiret med å score i Boro-debuten.

26.08.04 00:39

FULHAM – MIDDLESBROUGH 0-2: Middlesbrough har en av de mest spennende spisskombinasjonene i årets Premier League, og mot Fulham var det endelig på tide å få la duoen Hasselbain/Viduka få utfolde seg.

Og det gjorde de til gangs.

Viduka tok med seg en tokampers suspensjon fra Leeds, og spilte dermed sin første kamp i Boro-trøya borte mot Fulham. Men når han først fikk spille, brukte han ikke mer enn en snau time for å sikre sin første nettkjenning for sesongen.

Spissmakker Hasselbaink fikk en god ball fra Mendieta, og satte enkelt opp Viduka, som med bredsiden kunne sikre sesongens første nettkjenning. Da hadde han allerede notert seg for et par gode avslutninger i samarbeid med nevnte Hasselbaink, og det er ingen grunn til å betvile duoens giftighet – her snakker vi muskler og mål i Boros kamp for plass i neste europacup!

Nevnte Hasselbaink var nære ved å doble ledelsen like etter ledermålet, men i stedet var det Nemeth som ble spilt fri av Queudrue, som hadde en enkel jobb med å sikre tre poeng til bortelaget – og den første for sesongen.

Med en slik spissduo bli det fort flere trepoengere også!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.