Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmeduellen innstilt

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Den svenske OL-mesteren i tresteg, Christian Olsson, er skadet i foten og kan ikke konkurrere i vinter. Dermed blir det ikke noe av høydesatsingen og duellen med Stefan Holm.

Christian Olssons høydesatsing kan være over før den engang har startet. Tresteghopperen, som denne sesongen ville gjøre comeback i høyde, pådro seg en skade i høyrefoten under OL-finalen i Aten og er blitt tvunget til å innstille hele innendørssesongen.

- Jeg har et mindre problem i høyre ankel som oppstod under OL-finalen i Aten. Etter OL hadde jeg ingen problemer, men etter en drøy måneds ferie nå har det samlet seg væske i ankelen og jeg har ikke kunne trene høyde som planlagt, men jeg har fått gjennomført all annen trening, sier Olsson i en pressemelding.

Han satser nå på utendørssesongen og regner med å debutere i juni.

Dette er dystre nyheter for hoppstevnene som var spikret i vinter. Der skulle høydeduellen mellom OL-mesteren i høyde, Stafan Holm, og OL-mesteren i tresteg være hovedattraksjonen.

Denne duellen er inntil videre innstilt, men:

- Jeg har ikke glemt høydehoppingen og kommer til å gjøre en rekke høydekonkurranser i sommer i stedet, avslutter Olsson.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!