Gå til sidens hovedinnhold

Drømmeduellen innstilt

Den svenske OL-mesteren i tresteg, Christian Olsson, er skadet i foten og kan ikke konkurrere i vinter. Dermed blir det ikke noe av høydesatsingen og duellen med Stefan Holm.

Christian Olssons høydesatsing kan være over før den engang har startet. Tresteghopperen, som denne sesongen ville gjøre comeback i høyde, pådro seg en skade i høyrefoten under OL-finalen i Aten og er blitt tvunget til å innstille hele innendørssesongen.

- Jeg har et mindre problem i høyre ankel som oppstod under OL-finalen i Aten. Etter OL hadde jeg ingen problemer, men etter en drøy måneds ferie nå har det samlet seg væske i ankelen og jeg har ikke kunne trene høyde som planlagt, men jeg har fått gjennomført all annen trening, sier Olsson i en pressemelding.

Han satser nå på utendørssesongen og regner med å debutere i juni.

Dette er dystre nyheter for hoppstevnene som var spikret i vinter. Der skulle høydeduellen mellom OL-mesteren i høyde, Stafan Holm, og OL-mesteren i tresteg være hovedattraksjonen.

Denne duellen er inntil videre innstilt, men:

- Jeg har ikke glemt høydehoppingen og kommer til å gjøre en rekke høydekonkurranser i sommer i stedet, avslutter Olsson.

Kommentarer til denne saken