*Nettavisen* Sport.

Drømmekampen utsatt

Foto: Sascha Klahn/Scanpix

Holly Holm trakk seg fra avtalen om å bokse mot Cecilia Brækhus.

06.08.11 12:23

Team Sauerland og Viasat-ledelsen hadde en muntlig avtale med verdens beste kvinnelige bokser, Holly Holm, som gikk ut på at hun skulle møte Brækhus til kamp.

Den avtalen har amerikaneren nå brutt.

- Teamet til Holm har bestemt seg for å velge en annen vei. Dette er veldig synd, fordi vi ville elsket å ha sett den mest spennende kampen i kvinneboksing i oktober. Vi hadde en muntlig avtale om at kampen skulle finne sted på Kessler-Stiegliz undercard. Vi er imidlertid optimistiske på å få til kampen til neste år, sier Meyer til VG.

Også hos Viasat, som skulle sende kampen, er skuffelsen stor over at Holm valgte å trekke seg fra avtalen.

- Jeg trodde at dette var i orden, og nå er jeg veldig skuffet over at det ikke blir det slik vi hadde forespeilt oss i første omgang. Men vi skal i et nytt møte med Team Sauerland i neste uke for å finne ut hva som har skjedd, sier sportssjef i Viasat, Stian Kleppo, til VG.

Avlysingen av kampen kan føre til at Brækhus velger å fokusere på å få tak i det siste av de fire VM-beltene. Hun mangler i dag IBF-beltet som Noni Tenge fra Sør-Afrika har kjempet til seg. Fra mai 2010 har Brækhus hatt VM-beltene i WBC, WBA, og WBO.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.